Haakpatroon Paaskuikentje Eierwarmer

Patroonnummer: 30846-1624
Breng extra vreugde aan je paasontbijt met "Paaskuikentje Eierwarmer" van Drops! Met liefde gehaakt van zacht en pluizig DROPS Air garen, is deze schattige eierwarmer niet alleen functioneel maar ook een betoverende toevoeging aan je paastafel. Het kleine kuikentje, liefdevol gehuisvest op een vers eitje, zorgt voor een feestelijke en vrolijke sfeer tijdens het paasfeest. Perfect voor het warm houden van je eieren tijdens het ontbijt of als een charmant cadeautje voor je dierbaren. Met onze "Paaskuikentje Eierwarmer" breng je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van iedereen die geniet van een heerlijk paasontbijt! Maten: Hoogte = ongeveer 11 cm Het kuikentje weegt ongeveer 10 gram met vulling.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.



Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : Gebruik een restant Drops Air in de kleur 44 Karmijnrood voor het snaveltje. En gebruik een restant zwart garen voor de oogjes. (Bijvoorbeeld Drops flora in de kleur 06 Zwart)


    Haakpatroon Paaskuikentje Eierwarmer

    Garen

    € 9

    Indicatie Garenprijs**

    Kies

    Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
    Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

    Gebruikte Breiwol / Haakwol

    Bekijk meer

    Nog niet uitgekeken?

    Patronen voor woonaccessoiresPatronen in het thema PasenHaakpatronen


    Nummer patroon : 30846-1624-0