Breipatroon Lentevertelling Top/T-shirt V-hals

Patroonnummer: 30764-33
"Spring Novel" van Drops is een gebreide top die de essentie van het seizoen belichaamt, een frisse blik op de klassieke T-shirt met de verfijning van DROPS Muskat of de zachtheid van DROPS Merino Extra Fine. Van XS tot XXL, dit ontwerp nodigt uit tot creatie van boven naar beneden, met een soepele tricotsteek, elegante raglanmouwen en een flatterende V-hals. Korte mouwen voegen een speelse touch toe, terwijl de zijdelingse splits bewegingsvrijheid en een moderne twist bieden. "Lentevertelling" is meer dan alleen een kledingstuk; het is een viering van vernieuwing en de vreugde van het breien, perfect voor dagen die langer worden en harten die lichter aanvoelen. Trek dit aan en draag het verhaal van de lente, geweven met liefde en klaar voor avontuur. Als u de top wilt maken met het Drops Merino Extra Fine garen, dan heeft u het volgende aantal bollen nodig: XS-S-M-L-XL-XXL 7-8-9-10-11-12
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:
Beschikbare maten:
XS, S, M, L, XL, XXL


  Breipatroon Lentevertelling Top/T-shirt V-hals

  XS

  € 13

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  S

  € 15

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  M

  € 16

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  L

  € 18

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  XL

  € 20

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  XXL

  € 22

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen voor het maken van shirts met korte mouwBreipatronen


  Nummer patroon : 30764-33-249