Breipatroon Winter Mint Wanten

Patroonnummer: 30673-45
"Winter Mint Wanten" van Drops bieden ultieme warmte en stijl voor de koude wintermaanden. Deze wanten zijn zorgvuldig gebreid en daarna gevilt met twee draden DROPS Alpaca, wat zorgt voor een dikke, beschermende laag die uitstekend isoleert tegen de kou. Het vilten proces verdicht de vezels, waardoor een stevige en winddichte textuur ontstaat die je handen warm en droog houdt. Maten: M - L Lengte voor het vilten: 39 - 43 cm Lengte na het vilten: 30 - 33 cm Lengte vanaf de binnenkant van de duim tot de punt van de vinger, voor het vilten: 16-18 cm. Lengte vanaf de binnenkant van de duim tot de punt van de vinger, na het vilten: 12-13 cm.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:
Beschikbare maten:
Medium, Large


  Breipatroon Winter Mint Wanten

  Medium

  € 10

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Large

  € 10

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor herenkleding en accessoiresPatronen voor het maken van handschoenenBreipatronen


  Nummer patroon : 30673-45-246