Haakpatroon Gehaakte ballen / deco hangers

Patroonnummer: 26616-5
Haakpatroon deco-bolletjes, met deze mooie ballen versier je je huis in een handomdraai. Ze zijn leuk in een paar takken in een vaas of aan de wand, in de kerstboom, of bedenk een andere mooie plek in huis! De diameter van de bolletjes zijn ongeveer 6 cm.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Patroon wordt gratis meegeleverd *

* meer informatie over dit patroon
Dit patroon wordt alleen gratis bij de garen van geleverd, dit ivm copyright en afspraak leverancier. Bij de patronen die gratis via de mail zijn te ontvangen staat een knop Download gratis patroon.


Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : Eventueel nylondraad om de ballen aan op te hangen. Dit kan uiteraard ook gewoon met een lusje overgebleven garen.


  Haakpatroon Gehaakte ballen / deco hangers

  Garen

  € 54

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van woondecoaratiesHaakpatronen


  Nummer patroon : 26616-5-00664