Patroon : Haakpatroon Damestrui

Patroonnummer: 25016-12
Haakpatroon Eaton top, damestrui met korte mouwen en kantpatroon. Dit romantische topje is gehaakt van het garen Scheepjes Lagancy.

Elegant en vrouwelijk, handgemaakt kant is het toonbeeld van romantiek. De Victoriaanse maatschappij waardeerde de schoonheid van de lichte onregelmatigheden die handgemaakt kant onderscheidt van perfect machinaal gemaakt kant. De verfjnde Eaton Top, gehaakt in natuurlijk katoenen garen, zal van generatie op generatie worden gedragen.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Scheepjes Yarn Bookazine 12 Romance. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Beschikbare maten:
Small, Medium, Large, XL, XXL


  Haakpatroon Damestrui

  Small

  € 11

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Medium

  € 11

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Large

  € 15

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  XL

  € 15

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  XXL

  € 18

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Nummer patroon : 25016-12-1000097
  Dit patroon staat in het boek
  Scheepjes Yarn Bookazine 12 Romance
  Scheepjes Yarn Bookazine 12 Romance