Patroon : Haakpatroon Dames shirt

Patroonnummer: 20026
Haakpatroon romantisch kanttruitje, gehaakt van Scheepjes Whirlette. Als u deze garens bestelt is kleur 866 Bubble toegevoegd, dit is het linker truitje op de foto.

Maat van het voor- en achterpand: 59 cm breed en 75 cm lang. Dit is de gemiddelde maat M. De maat is makkelijk aan te passen door te meerderen of te minderen met steeds 3 steken.

De kleuren van de foto van links naar rechts: 866 Bubble, 862 Grapefruit, 856 Mint, 868 Bilberry. Uiteraard is dit t-shirt in elke kleur Scheepjes Whirlette te maken.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek The Summer Collection. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen


  Haakpatroon Dames shirt

  Garen

  € 21

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.
  Dit patroon staat in het boek