Haakpatroon Gehaakte Vakantie Aftelkalender

Haakpatroon Gehaakte Vakantie Aftelkalender

Patroonnummer: 31010-471
Met dit patroon van Cutedutch maak je een aftelkalender voor de vakantie. Op vakantie gaan, kan soms spannend zijn voor kinderen. Maak het extra leuk met deze aftelkalender gemaakt van het Durable Cosy Fine en Coral garen. De kalender wordt ongeveer 25 cm groot.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek . Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : 10 houten wasknijpers Een beetje make-up rouge voor de wangen van de gezichtjes. Eventueel kunt u kopspelden gebruiken maar is niet essentieel. In plaats van de textiellijm kunt u ook een lijmpistool gebruiken.


  Haakpatroon Gehaakte Vakantie Aftelkalender

  Garen

  € 42

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor kinderkleding en accessoiresPatronen voor het maken van woondecoaratiesHaakpatronen


  Nummer patroon : 31010-471-0009