Breipatroon Sneeuwpret Handschoenen

Patroonnummer: 30510-34
De Snowslide Mittens van DROPS Design zijn unieke, gebreide en vervolgens gevilte wanten voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Ze zijn gemaakt van het warme en duurzame DROPS Lima garen, wat zorgt voor extra stevigheid en warmte. Het breipatroon met tricotsteken resulteert in comfortabele en duurzame wanten, perfect voor winterse avonturen. Deze wanten zijn niet alleen praktisch voor de koude dagen, maar ook een feestelijke toevoeging aan elke kerstoutfit. Volledige lengte na het vilten: ongeveer 14-16-18½-20 cm Volledige lengte voor het vilten: ongeveer 19½-21½-24½-26½ cm Lengte vanaf het begin van duim tot de bovenkant, na het vilten: ongeveer 8-9½-10-11 cm Lengte vanaf het begin van de duim tot de bovenkant, voor het vilten: ongeveer 10½-12½-13-14½ cm Het garen is voldoende om zowel de grijze als de roze handschoenen te maken.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:
Beschikbare maten:
2 jaar, 3/5 jaar, 6/8 jaar, 9/12 jaar


  Breipatroon Sneeuwpret Handschoenen

  2 jaar

  € 4

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  3/5 jaar

  € 4

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  6/8 jaar

  € 8

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  9/12 jaar

  € 8

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Baby en Peuter patronenPatronen voor kinderkleding en accessoiresPatronen voor het maken van handschoenenBreipatronen


  Nummer patroon : 30510-34-s47