Haakpatroon In gekleurde punten gehaakte rok voor dames

Patroonnummer: 26529-17
Lana Grossa haakpatroon lange damesrok die aan de bovenkant rond heupen en bovenbenen aansluit en daarna wijdt uitloopt. Deze in gekleurde punten gehaakte rok is gehaakt van het garen Lana Grossa Elastico.

In het oorspronkelijke patroon is Elastico 152 (donkerrood/paars/bruine kleur) gebruikt, deze is momenteel niet leverbaar en vervangen door 168 donker rood
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Patroon wordt gratis meegeleverd *

* meer informatie over dit patroon
Dit patroon wordt alleen gratis bij de garen van geleverd, dit ivm copyright en afspraak leverancier. Bij de patronen die gratis via de mail zijn te ontvangen staat een knop Download gratis patroon.


Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : In het oorspronkelijke patroon is Elastico 152 (donkerrood/paars/bruine kleur) gebruikt, deze is momenteel niet leverbaar en vervangen door 168 donker rood
Beschikbare maten:
36/38, 40/42


  Haakpatroon In gekleurde punten gehaakte rok voor dames

  36/38

  € 65

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  40/42

  € 90

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen voor het maken van rokkenHaakpatronen


  Nummer patroon : 26529-17-00669