Patroon : Breipatroon Slipover

Patroonnummer: 25020-18
Breipatroon Holman Slipover, spencer met V-hals en strepenpatroon. Deze mouwloze trui is gemaakt van het garen Scheepjes Our Tribe.

Intens groene en diepblauwe kleuren, zoals gebruikt in deze moderne versie van een klassieke Fair Isle spencer, waren de kenmerkende kleuren voor kunstenaars en ontwerpers uit de romantiek, zoals William Morris. Hij drukte zijn eerste behang met houten blokken en natuurlijke kleurstoffen, zo liet hij zien hoe fundamenteel natuur was in zijn werk.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Scheepjes Yarn Bookazine 12 Romance. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen
Beschikbare maten:
Small, Medium, Large, XL, XXL


  Breipatroon Slipover

  Small

  € 35

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Medium

  € 43

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Large

  € 43

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  XL

  € 43

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  XXL

  € 43

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Nummer patroon : 25020-18-1000097
  Dit patroon staat in het boek
  Scheepjes Yarn Bookazine 12 Romance
  Scheepjes Yarn Bookazine 12 Romance