Macrame patroon Noppen shopper

Macrame patroon Noppen shopper

Patroonnummer: 22007-740
Macrame patroon voor tas. Macramé is een handwerktechniek uit de jaren 70. Door op verschillende manieren te knopen kun je verschillende structuren aanbrengen in je ontwerp. Een van de meest gebruikte macrame basisknopen is de weitasknoop. Dit ontwerp bestaat voornamelijk uit de weitasknoop en de nop knoop, een variant op de weitasknoop.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Patroon wordt gratis meegeleverd *

* meer informatie over dit patroon
Dit patroon wordt alleen gratis bij de garen van geleverd, dit ivm copyright en afspraak leverancier. Bij de patronen die gratis via de mail zijn te ontvangen staat een knop Download gratis patroon.


Gebruikte kleuren:


  Macrame patroon Noppen shopper

  Garen

  € 14

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen voor het maken van accessoiresPatronen voor het maken van tassenMacramé en knoop patronen


  Nummer patroon : 22007-740-hobbydoos2