Haakpatroon Bolero

Patroonnummer: 15680-49
Dit DROPS haakpatroon presenteert een unieke bolero, vervaardigd met behulp van grove DROPS Snow garens, perfect voor het creëren van een opvallend kledingstuk met een rijke textuur. De bolero, beschikbaar in één maat, is samengesteld uit individueel gehaakte vierkanten die een prachtig kantpatroon vormen, wat zorgt voor een delicate en elegante uitstraling. Kenmerkend voor dit ontwerp zijn de korte mouwen en de spencer-stijl, gecombineerd met een innovatieve constructie van mouwen zonder naad, wat bijdraagt aan het comfort en de draagbaarheid. Het gebruik van de oma-vierkant techniek geeft een klassieke touch aan dit moderne kledingstuk, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op elke garderobe.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


  Haakpatroon Bolero

  Garen

  € 14

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen voor het maken van BoleroHaakpatronen


  Nummer patroon : 15680-49-178