Brei- en haakpatroon Gebreid kersthuisje

Patroonnummer: 30368-1608
Breng de magie van de feestdagen in huis met het Winters Verhaal breipatroon van DROPS Design. Dit sfeervolle project laat je een betoverend gebreid huisje maken, ideaal als kerstdecoratie. Gemaakt met het zachte en luxe DROPS Merino Extra Fine garen, wordt dit huisje in de rondte gebreid, startend vanaf de basis en opwerkend naar het dak. Het is een prachtige manier om je breikunsten te tonen en restgaren creatief te gebruiken. Zet het als een sfeervolle blikvanger op je kersttafel of als een knus decorstuk in je woonkamer. Dit gebreide huisje brengt niet alleen een stukje winterse charme in je huis, maar is ook een vreugdevolle aanvulling op je verzameling kerstdecoraties, gemaakt met liefde en aandacht voor detail.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.



Gebruikte kleuren:


    Brei- en haakpatroon Gebreid kersthuisje

    Garen

    € 14

    Indicatie Garenprijs**

    Kies

    Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
    Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

    Gebruikte Breiwol / Haakwol

    Bekijk meer

    Nog niet uitgekeken?

    Patronen voor woonaccessoiresPatronen in het thema kerstBreipatronen en Haakpatronen


    Nummer patroon : 30368-1608-0