Breipatroon Damesjasje

Breipatroon Damesjasje

Patroonnummer: 21777-12
Dit korte damesjasje Delphyne met rafelrand van Phildar is gemaakt van Phil Ecojean in combinatie met Ecocoton. Phil Ecojean is zachte soepele draad van 100% gerecycleerde vezel. Het katoen komt van spijkerbroeken en het polyester uit gerecycled plastic flessen. Deze draad heeft (GRS) certificering. De GRS certificering is bedoeld voor bedrijven die het gerecyclede materiaal in hun producten (zowel eindproducten als tussenstadia) willen controleren en die willen waken over de maatschappelijke, ecologische en chemische impact van hun productie. Dit jasje kun je dus maken en dragen met een goed gevoel!
De Phildar Phil Ecocoton Ecru van de afbeelding is uitverkocht, deze hebben we vervangen door de Chanvre, kies zelf evt een ander alternatief
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.

Patroon wordt gratis meegeleverd *

* meer informatie over dit patroon
Dit patroon wordt alleen gratis bij de garen van geleverd, dit ivm copyright en afspraak leverancier. Bij de patronen die gratis via de mail zijn te ontvangen staat een knop Download gratis patroon.


Beschikbare maten:
34/36, 38/40, 42/44, 46/48, 50/52


  Breipatroon Damesjasje

  34/36

  € 75

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  38/40

  € 75

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  42/44

  € 84

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  46/48

  € 84

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  50/52

  € 93

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen voor het maken van jassenPatronen vestBreipatronen


  Nummer patroon : 21777-12-2010701