Haakpatroon Gehaakt vest

Haakpatroon Gehaakt vest

Patroonnummer: 11108-400

Haakpatroon zomers vest in ajour motief. Het haakpatroon heeft een elegant ajourmoutief wat een luchtig en sierlijke uitstraling geeft.

Het haakpatroon voor deze vest wordt gemaakt in Schachenmayr Catania. Catania staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige katoengaren, dat veel gebruikt wordt voor het haken en breien. Het is een gemerceriseerde katoen, wat betekent dat het garen door een speciaal chemisch proces is gegaan dat de vezels sterker maakt, een subtiele glans geeft en de kleurvastheid verbetert. Catania-garen is populair voor het maken van zomerse kledingstukken, accessoires, en amigurumi (gehaakte knuffels) omdat het een mooie steken definitie biedt, goed in de was blijft en een breed palet aan kleuren heeft. Het is ook een favoriet voor projecten die een wat koelere, ademende stof vereisen, zoals babykleding en dekens.Ontdek ons uitgebreide overzicht van haakpakketten, waar je alles kunt vinden, van de basics tot specifieke projecten zoals het haakpatroon voor een zomers vest in een elegant ajourmotief.

Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.Gebruikte kleuren:


Zelf toevoegen : Ipv dill knopen zijn van dezelfde maat mooie houten knopen aan het patroon toegevoegd
Beschikbare maten:
XS, S, M, L, XL


  Haakpatroon Gehaakt vest

  XS

  € 34

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  S

  € 38

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  M

  € 38

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  L

  € 41

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  XL

  € 41

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

  Gebruikte Breiwol / Haakwol

  Bekijk meer

  Nog niet uitgekeken?

  Patronen voor dameskleding en accessoiresPatronen vestHaakpatronen


  Nummer patroon : 11108-400-hobbydoos