Ervaringen Hobbydoos

Een week na verzending van bestellingen ontvang je een mailtje, met de vraag wat je ervaring t.a.v. de bestelde producten is en hoe je de afhandeling van de bestelling hebt ervaren. Om een indruk te krijgen zie je de laatste recensies hieronder staan.

Terug naar ervaringen hobbydoos

  • 12-1-2016 - kollum - Nederland
    Snelle levering

  • 12-1-2016 - Nij Beets - Nederland
    Alweer een zeer snelle service

  • 11-1-2016 - Veendam - Nederland
    Zeer snelle service, prettig dat je verfbaden kunt aangeven.

  • 11-1-2016 - Berltsum - Nederland
    Overzichtelijk site alles goed te vinden

  • 11-1-2016 - DRIEBORG - Nederland
    Snelle levering. En goede kwaliteit

  • 11-1-2016 - Marrum - Nederland
    snel. netjes

  • 11-1-2016 - Rinsumageast - Nederland
    heerlijk zacht garen vlotte behandeling en leuk contact

  • 11-1-2016 - Groningen - Nederland
    Prettige website, duidelijke informatie en erg snelle aflevering van bestelde wol

  • 6-1-2016 - Groningen - Nederland
    Gemakkelijke site. Omdat van te voren alles ingevuld is. En je kunt, datgene wat je niet nodig hebt, verwijderen. BezorgdTum wordt doorgegeven. Als iets er nuet is, word je op de joogte gebracht.

  • 6-1-2016 - Assen - Nederland
    De bestellingen die ik tot nu toe heb gedaan verliepen altijd zeer vlot en zonder problemen, ook als er nog een extra bestelling achteraan kwam.

  • 4-1-2016 - Kollum - Nederland
    Netjes en goed verpakt

  • 4-1-2016 - Uithuizen - Nederland
    overzichtelijke website, snelle levering

  • 4-1-2016 - RODEN - Nederland
    alles

  • 4-1-2016 - ASSEN - Nederland
    Door naar je te luisteren

  • 31-12-2015 - Groningen - Nederland
    Hele mooie kleur, nog mooier dan gedacht. Heerlijk om mee te breien!

  • 30-12-2015 - groningen - Nederland
    snelle levering

  • 30-12-2015 - Ferwert - Nederland
    De bestelling was netjes verpakt.

  • 30-12-2015 - Beetsterzwaag - Nederland
    snelle levering zeker tussen de feestdagen

  • 30-12-2015 - assen - Nederland
    snelle levering.

  • 30-12-2015 - schildwolde - Nederland
    snelle levering, keurig verpakt,mooie kwaliteit

  • 30-12-2015 - Drachten - Nederland
    prima verpakt, snel gekregen en het is mooi garen

  • 30-12-2015 - Beerta - Nederland
    Snelle feactie en levering

  • 30-12-2015 - minnertsga - Nederland
    Prima, snelle levering.

  • 29-12-2015 - Ballum - Nederland
    snelle levering, duidelijke website en webshop

  • 29-12-2015 - Zuidlaren - Nederland
    Heel veel keus en een vlotte levering. Ga vast vaker bij de hobbydoos bestellen.

  • 29-12-2015 - Kropswolde - Nederland
    Snelle levering m

  • 28-12-2015 - Dokkum - Nederland
    Snelle service!

  • 28-12-2015 - Groningen - Nederland
    Snelle afhandeling vlotte bezorging

  • 28-12-2015 - scheemda - Nederland
    goed assortiment, heldere communicatie, vlotte procedure, actuele voorraad is duidelijk

  • 28-12-2015 - Warstiens - Nederland
    Vlotte bezorging en de brei garens zijn naar verwachting

  • 28-12-2015 - assen - Nederland
    bestelling was goed verpakt garen is prima, ben er al mee bezig, alleen moeilijk met uithalen, heb eenvoudige patroon gekozen, zodat ik niet veel hoef uit te halen als ik verkeerd heb gebreid

  • 22-12-2015 - Wagenborgen - Nederland
    Vlotte levering en goede producten.

  • 22-12-2015 - Grou - Nederland
    Per abuis had ik verkeerde bestelling gekregen. Na het melden van het foutje werd mij een dag later het juiste toegezonden. Dikke prima!

  • 18-12-2015 - Groningen - Nederland
    Duidelijke site, producten waren eenvoudig te vinden, ook de kleuren. Bestelling werd de volgende dag bezorgd. Prima, ik kon direct aan de slag!

  • 18-12-2015 - Muntendam - Nederland
    Ruime assortiment, snelle levering

  • 17-12-2015 - Harkstede - Nederland
    Snelle levering

  • 16-12-2015 - Wergea - Nederland
    De ene dag besteld. Volgende dag in huis. Heel mooi garen en goede uitleg van het patroon

  • 15-12-2015 - Garyp - Nederland
    Snelle aflevering. Prima kwaliteit.

  • 15-12-2015 - oldenzijl - Nederland
    Overzichtelijke website, snelle afwikkeling van de order en levering

  • 15-12-2015 - Loppersum - Nederland
    Snelle levering

  • 14-12-2015 - Delfzijl - Nederland
    Duidelijke omschrijvingen. Website leest en navigeert gemakkelijk en vlot. Alles wijst zich vanzelf.

  • 14-12-2015 - LEEK - Nederland
    erg snel Dinsdag binnen

  • 14-12-2015 - Lageland - Nederland
    Goede kwaliteit en snelle levering

  • 14-12-2015 - Roden - Nederland


  • 14-12-2015 - Roden - Nederland
    Uit de kerstspecial. Mooi basic patroon met de optie alles in 1 keer te bestellen. Die patronen op maandag en zo'n kerstspecial doe je vingers kriebelen. Ik heb me al vaak in kunnen houden, maar met de feestdagen voor de deur is fijn breiwerk iets om naar uit te kijken. Het bestellen gaat eenvoudig, ik weet dat de kwaliteit uitstekend is en voor je het weet heb je alles in huis voor een fijne kerst.

  • 14-12-2015 - WINSUM GN - Nederland
    Alles klopt, prima

  • 14-12-2015 - BEETGUMERMOLEN - Nederland
    Goede en snelle levering. Prijs is goed. Kwaliteit is prima.

  • 14-12-2015 - EZINGE - Nederland
    Snel, service prima, alles in orde. Nog nooit iets misgegaan.

  • 9-12-2015 - Eelde - Nederland
    Meteen antwoord, ook als iets niet direct leverbaar is. Vlotte verzending, keurig verpakt.

  • 9-12-2015 - Ter Apel - Nederland
    Snelle levering