Ervaringen Hobbydoos

Een week na verzending van bestellingen ontvang je een mailtje, met de vraag wat je ervaring t.a.v. de bestelde producten is en hoe je de afhandeling van de bestelling hebt ervaren. Om een indruk te krijgen zie je de laatste recensies hieronder staan.

Terug naar ervaringen hobbydoos

  • 12-1-2016 - Emmeloord - Nederland
    Snel geleverd,goede producten.

  • 11-1-2016 - Midlum - Nederland
    Snelle service mooi plat pakje door de brievenbus!!

  • 11-1-2016 - Oldeberkoop - Nederland
    Op de website kon ik gemakkelijk een patroon uitkiezen en het materiaal waarmee ik wilde gaan breien. Het plaatsen van de bestelling was eenvoudig en op de afgesproken tijd werd alles netjes bezorgd. Helemaal goed!

  • 6-1-2016 - Oranjewoud - Nederland
    Snel en correct uitvoeren van de bestelling

  • 6-1-2016 - Scharnegoutum - Nederland
    Bestelling wordt vlot geleverd

  • 6-1-2016 - Urk - Nederland
    Snelheid

  • 4-1-2016 - Leeuwarden - Nederland
    Snel geleverd, goed verpakt

  • 4-1-2016 - Sneek - Nederland
    Allereerst de snelle bezorging . De wol die ik besteld heb is heel mooi en breit ook heel mooi. Ik ben heel tevreden.

  • 4-1-2016 - Oudehaske - Nederland
    Bericht na betaling,snelle levering,leuke aanbiedingen o. a het maandag patroon vind ik altijd spannend wat het weer is!

  • 4-1-2016 - Lemmer - Nederland
    De Side bestellen is duidelijk.

  • 31-12-2015 - Leeuwarden - Nederland
    Als gevolg van de ijzel kon PostNL niet de vaart er in houden maar van jullie uit was het een snelle levering. Ik had een boek van 'Style' besteld en het werd supersnel verzonden.

  • 31-12-2015 - Kampen - Nederland
    Was precies dat wat ik besteld had

  • 30-12-2015 - witmarsum - Nederland
    alles wordt overzichtelijk en duidelijk weergegeven

  • 29-12-2015 - Leeuwarden - Nederland
    Snelle levering, heel mooi garen voor een mooie prijs!

  • 29-12-2015 - Lelystad - Nederland
    heel snel bezorg en efficient verpakt

  • 28-12-2015 - Ijsselmuiden - Nederland
    Snelle levering. Goed verpakt.

  • 28-12-2015 - Emmeloord - Nederland
    Snelle levering, adequate werkwijze

  • 28-12-2015 - Zwolle - Nederland
    Overzichtelijk wat je besteld hebt, snelle en correcte levering.

  • 28-12-2015 - Marknesse - Nederland
    Bestelling was correct, en ik was verrast over de levering in zo'n klein pakketje. Daardoor houd je de portokosten laag, goed idee!! Dus best genog om sa mar te sizzen!!!

  • 22-12-2015 - Espel - Nederland
    De site is overzichtelijk, goede zoekfuncties, en zeer snelle levering.

  • 18-12-2015 - Scharnegoutum - Nederland
    Snelle aflevering. Mooi garen en alle benodigdheden bij elkaar in een doos. Het is net of je een cadeautje uitpakt. Nodigt uit om meteen te beginnen.

  • 16-12-2015 - Gorredijk - Nederland
    snelle levering ,juiste verpakking met juiste inhoud. Goede en snelle retour name ondanks de drukte. Correcte vriendelijke persoon aan de telefoon.

  • 15-12-2015 - Zwolle - Nederland
    's avonds besteld, de volgende dag al in huis. Garen voldoet aan de verwachting Netjes verpakt

  • 15-12-2015 - Swifterbant - Nederland
    Goede service. Er was een fout gemaakt bij de bestelling, daar werd ik gelijk over gemaild, zodat de bestelling uiteindelijk compleet was

  • 14-12-2015 - Hattem - Nederland
    duidelijke beschrijving van de produkten en supersnelle levering

  • 14-12-2015 - zwolle - Nederland
    als altijd was de levering vlot en goed. Mooie wol, ook precies de kleur die aangeven staat op de site.

  • 14-12-2015 - Leeuwarden - Nederland
    Snel en accuraat, zoals ik van jullie gewend ben.

  • 14-12-2015 - Balk - Nederland
    Dat het vacuüm verzonden is waardoor het gewoon door de brievenbus kan. Ik ben superblij met de ontdekking van Hobbydoos ! (via mijn zuster die ook bij jullie bestelt, geweldige site en geweldige service)

  • 10-12-2015 - lelystad - Nederland
    Snelle levering, prettige wol, mooie kleur

  • 9-12-2015 - Biddinghuizen - Nederland
    zeer tevreden kwaliteit kleur is mooi

  • 9-12-2015 - Sneek - Nederland
    Snelle levering

  • 8-12-2015 - Zwolle - Nederland
    Snel, goedkoop in vergelijking met anderen.

  • 8-12-2015 - Doornspijk - Nederland
    De bestelling werd netjes en snel afgeleverd

  • 8-12-2015 - Zwolle - Nederland
    Het product dat ik al kende is geweldig en de uitvoering van de opdracht is geheel naar genoegen

  • 3-12-2015 - Munnekeburen - Nederland


  • 1-12-2015 - Dronten - Nederland
    goede voorraad, de volgende dag geleverd

  • 30-11-2015 - kraggenburg - Nederland
    Alles klopte en ik kon meteen aan de slag ook fijn dat het de volgende dag ,na de bestelling,al kwam

  • 30-11-2015 - FRANEKER - Nederland
    Snelle levering en een herinneringsmail voor de betaling. Mijn betaalapp wilde nl. tijdens de bestelling niet starten. Ik wilde het later nog eens proberen, maar toen kwam die mail waarmee ik meteen weer bij iDEAL terecht kwam. Super!

  • 26-11-2015 - Sneek - Nederland
    Wederom keurige en snelle levering!

  • 26-11-2015 - Oldemarkt - Nederland
    Het voldoet aan de verwachting!

  • 26-11-2015 - witmarsum - Nederland
    makkelijk je bestelling plaatsen. vlotte verwerking bij jullie. snel bezorgd.

  • 26-11-2015 - Lelystad - Nederland
    Fijn dat als je bijv. een trui wilt breien, er op de site talloze staan, en ook handig dat je als je een model hebt uitgekozen je alle benodigdheden bij elkaar ziet en zo in één keer alles bij elkaar hebt.

  • 23-11-2015 - Emmeloord - Nederland
    Netjes en snel bezorgd

  • 23-11-2015 - Joure - Nederland
    Service is altijd goed en snel. en het kan vaak door de brievenbus, dus minder verzendkosten en ik hoef er niet voor thuis te blijven.

  • 23-11-2015 - Dronten - Nederland
    Goede service en snelle levering

  • 23-11-2015 - Emmeloor de - Nederland
    Het bestelde was prima in orde en heel snel geleverd.

  • 23-11-2015 - Leeuwarden - Nederland
    Het gaat altijd mooi snel, de verpakking is prima.

  • 16-11-2015 - Tollebeek - Nederland
    Heel snelle levering en keurig verpakt

  • 16-11-2015 - DRONTEN - Nederland
    Snelle levering. Pakket goed verzorgd

  • 16-11-2015 - Vledder - Nederland
    Heel correct, eenvoudig en snel.