Ervaringen Hobbydoos

Een week na verzending van bestellingen ontvang je een mailtje, met de vraag wat je ervaring t.a.v. de bestelde producten is en hoe je de afhandeling van de bestelling hebt ervaren. Om een indruk te krijgen zie je de laatste recensies hieronder staan.

Terug naar ervaringen hobbydoos

  • 12-1-2016 - Neede - Nederland
    Snelle afwikkeling, prettige berichtgeving

  • 12-1-2016 - Staphorst - Nederland
    Goed verpak, levering zoals was aangegeven

  • 12-1-2016 - Enschede - Nederland
    Alles

  • 11-1-2016 - Valthe - Nederland
    Snelheid van levering, mooie ,fijne breiwol en kleur komt overeen met mijn verwachting.het is heerlijk om er mee te breien

  • 11-1-2016 - Hoogeveen - Nederland
    De bestelling werd goed en vlot geleverd. Het was zo ingepakt dat het door de brievenbus kon.

  • 11-1-2016 - Nieuw Amsterdam - Nederland
    Precies wat ik wilde, en binnen een dag bezorgd!

  • 11-1-2016 - DWINGELOO - Nederland
    slim verpakt snelle levering

  • 6-1-2016 - Lochem - Nederland
    Prima verpakt, keurig verzorgd!

  • 6-1-2016 - Aalten - Nederland
    Snelle reactie oprbestelling. Het garen is al bijna op volgende bestelling Volga.

  • 6-1-2016 - bathmen - Nederland
    Snelle levering. Mailing correct dat besteeling binnen is en wanner het pakket verzonden werd.

  • 6-1-2016 - Emmen - Nederland
    Snelle afwikkeling Prima verpakking

  • 4-1-2016 - apeldoorn - Nederland
    snelle levering en reactie

  • 4-1-2016 - Deventer - Nederland
    Wat me opviel is dat de meeste zaken je een poot uittrekken en je gelijk 6 tot maar liefst 14 euro bezorgkosten vragen. Hobbydoos vraagt gewoon bescheiden 2,49 en dat vind ik heel netjes. Ook de prijs vind ik heel netjes. Niet goedkoop, maar zeker niet te duur

  • 4-1-2016 - Almelo - Nederland
    Zeer snelle service, als altijd prima verpakt!

  • 4-1-2016 - Gaanderen - Nederland
    Snelle levering, goed verpakt, alles volgens verwachting.

  • 31-12-2015 - Wehl - Nederland
    De bestelling was er,ondanks de drukke feestdagen, de volgende dag al!

  • 31-12-2015 - Nieuwleusen - Nederland
    Zeer snelle levering

  • 31-12-2015 - Ommen - Nederland
    Het was een snelle levering, de wol is prima. Kortom heel tevreden!

  • 31-12-2015 - Denekamp - Nederland
    Eenvoudig en simpel en snel. De garens en kleuren zijn overzichtelijk.

  • 30-12-2015 - Oldenzaal - Nederland
    Snelle levering, goed verpakt, juiste artikel geleverd.

  • 30-12-2015 - Doetinchem - Nederland
    De snelheid dat het pakket hier was. De verzorging.

  • 30-12-2015 - Hengelo - Nederland
    Snelle levering mooi produkt/kwaliteit

  • 30-12-2015 - APELDOORN - Nederland
    Snelle bezorging, wel even schrikken dat het pakje door de brievenbus kon. Moesten daar mijn 10 bollen inzitten? Maar ben reeds begonnen met het breien van mijn ajourvest. Ook het patroon op maandag is een geweldige service.

  • 29-12-2015 - apeldoorn - Nederland
    snelle levering en zag er prima uit

  • 29-12-2015 - Loenen - Nederland
    Makkelijke website, goede beschrijvingen, makkelijk bestelproces, betalen via iDeal.

  • 28-12-2015 - Almelo - Nederland
    Was snel geleverd aan goed beschermd verpakt

  • 28-12-2015 - Den Ham - Nederland
    Netjes verpakt, ruime keuze en snel ontvangen. Ook als ik weleens wat bij moet bestellen dan komt het altijd in orde.

  • 18-12-2015 - Hengevelde - Nederland
    Snelle levering.

  • 17-12-2015 - Coevorden - Nederland
    's avonds besteld, volgende dag in huis!

  • 16-12-2015 - Gaanderen - Nederland
    Snelle levering zoals vermeld op site.

  • 14-12-2015 - Enschede - Nederland
    snelle levering en zag er allemaa goed uit

  • 14-12-2015 - Oosterhesselen - Nederland
    Snel en accuraat

  • 14-12-2015 - Ruinen - Nederland
    goed overzicht.

  • 14-12-2015 - TIENDEVEEN - Nederland
    het is prima verpakt, en altijd goed verzorgd

  • 14-12-2015 - Nieuwleusen - Nederland
    De artikelen worden snel en netjes verpakt afgeleverd

  • 14-12-2015 - Hengelo - Nederland
    Alles. Snelle bezorging. Goed verpakt en blij met het materiaal

  • 10-12-2015 - Wierden - Nederland
    snelle levering duidelijke site

  • 10-12-2015 - Exloo - Nederland
    De snelle service

  • 10-12-2015 - Goor - Nederland
    Snelle levering ondanks de mededeling dat er producten niet op voorraad waren.

  • 8-12-2015 - Doetinchem - Nederland
    snel en goed verzorgd

  • 8-12-2015 - Steenderen - Nederland
    De site en de toegankelijkheid en hoe alles in rubrieken is verdeeld heel overzichtelijk

  • 7-12-2015 - Losser - Nederland
    snelle levering en prima verzorgd.

  • 7-12-2015 - Doetinchem - Nederland
    overzichtelijk en de volgende dag al in huis ..geweldig!!!

  • 7-12-2015 - Enschede - Nederland
    Makkelijk om te bestellen en snel in huis

  • 7-12-2015 - Emmen - Nederland
    duidelijke omschrijving en lage kosten en lage verzend kosten

  • 7-12-2015 - Emmen - Nederland
    De bestelling was compleet en supersnel geregeld. Over de verpakking was duidelijk nagedacht. Prima!

  • 4-12-2015 - emmen - Nederland
    snelle reactie en snelle levering

  • 4-12-2015 - Dinxperlo - Nederland
    Veel keuze, snelle levering en goede kwaliteit

  • 4-12-2015 - Apeldoorn - Nederland
    Had een mailtje gehad dat alles niet voorradig was. Heb het toch nog eerder ontvangen dan er gezegd was.

  • 4-12-2015 - Denekamp - Nederland
    Duidelijke website, kleuren kloppen goed, snelle levering