Ervaringen Hobbydoos

Een week na verzending van bestellingen ontvang je een mailtje, met de vraag wat je ervaring t.a.v. de bestelde producten is en hoe je de afhandeling van de bestelling hebt ervaren. Om een indruk te krijgen zie je de laatste recensies hieronder staan.

Terug naar ervaringen hobbydoos

  • 12-1-2016 - Wijchen - Nederland
    Snelle en correcte levering

  • 12-1-2016 - Nijmegen - Nederland
    snelle levering

  • 12-1-2016 - Limbricht - Nederland
    Correct en betrouwbaar

  • 12-1-2016 - Drempt - Nederland
    Goede service snelle levering

  • 12-1-2016 - kerkrade - Nederland
    Supersnelle levering.

  • 12-1-2016 - urmond - Nederland
    heb nav patroon op maandag de bestelling geplaats. En deze is super vlug geleverd, ben er ook meteen mee aan de slag gegaan. Helaas was het patroon van de muts iets te klein voor me, dus maar een randje extra erbij maken.

  • 11-1-2016 - Schimmert - Nederland
    Bestelling mooi geregeld en de patronen goed ontvangen. Hierna mooie haarband gebreid.

  • 6-1-2016 - Sittard - Nederland
    Late levering op tijd gemeld.klantvriendelijk

  • 6-1-2016 - Malden - Nederland
    Alles

  • 4-1-2016 - weert - Nederland
    de levering was snel en compleet

  • 4-1-2016 - Roermond - Nederland
    Ruime keuze,goede prijs en snelle levering

  • 4-1-2016 - Kerkrade - Nederland
    IK heb twee keer besteld een knitting loom voor sokken en sokken garen, de service was geweldig, de bestelling was vlug in huis en heel goed verpakt.

  • 4-1-2016 - brunssum - Nederland
    snelle levering en niet te hoge verzendkosten

  • 4-1-2016 - arnhem - Nederland
    snelle levering, goede kwaliteit garen/wol

  • 4-1-2016 - Drempt - Nederland
    Makkelijk bestellen op sw site en snel geleverd.

  • 4-1-2016 - Kerkrade - Nederland
    Wat vind ik goed de snelle levering en de leuke patronen

  • 31-12-2015 - Ooij - Nederland
    Goede service en zeer betrouwbaar!

  • 31-12-2015 - Nederweert Eind - Nederland
    Alles.

  • 31-12-2015 - Malden - Nederland
    snelle bezorging, goed verpakt

  • 31-12-2015 - Oosterhout - Nederland
    Goede keus in de webshop ..!! Voor ieder wat wils .

  • 30-12-2015 - Arnhem - Nederland
    De snelheid van de levering, een dag besteld volgende dag in huis. En dat de bestelling helemaal klopt.

  • 30-12-2015 - Gendt - Nederland
    Snelle en goede levering van mooie spullen!

  • 30-12-2015 - maastricht - Nederland
    de artikelen zijn heel goed verzorgt en verpakt en een super super snelle bestelling

  • 30-12-2015 - nijmegen - Nederland
    zeer snel geleverd en keurig verpakt.

  • 29-12-2015 - Roggel - Nederland


  • 29-12-2015 - Winssen - Nederland
    Goede en vlotte bestelling en ook de levering was prima

  • 29-12-2015 - Echt - Nederland
    De service is enorm goed, ik heb een nabestelling gedaan, met het verzoek voor een bepaald kleurbad. De bestelling was mooi op tijd binnen

  • 28-12-2015 - Geleen - Nederland
    Snelle levering en het op de hoogte zijn van de leveringstijd.

  • 28-12-2015 - Heerlen - Nederland
    Een heel prettig te gebruiken website. Duidelijke weergave van de verschillende wolsoorten; de kleuren kloppen heel goed .Mooie kwaliteit garens. Ik ben weg van het merk Drops .

  • 22-12-2015 - Arnhem - Nederland
    Ik bestel al jaren bij de hobbydoos en de levering en producten zijn altijd goed!

  • 17-12-2015 - Nijmegen - Nederland
    Snelle levering, netjes verpakt.

  • 17-12-2015 - Eijsden - Nederland
    snel

  • 16-12-2015 - Lent - Nederland
    Duidelijke site en snelle verzending.

  • 16-12-2015 - Roggel - Nederland
    Snel geregeld en geleverd

  • 16-12-2015 - Nijmegen - Nederland
    Vlotte levering en zo prettig dat het vacuüm verpakt is en dus door de brievenbus kan

  • 16-12-2015 - Elst - Nederland
    Precies gekregen wat ik bestelde. Weinig porto door insealen.

  • 16-12-2015 - THORN - Nederland
    ik heb al meermaals bij jullie besteld en ben steeds super tevreden. zeer snelle correcte levering. groetjes mariet Creemers

  • 16-12-2015 - BRUNSSUM - Nederland
    zoals altijd snelle levering, goede service en goed assortiment!!!

  • 14-12-2015 - Heerlen - Nederland
    De bestelling, in goede staat, op tijd geleverd. Prachtig Boek vol leuke ideeën!

  • 14-12-2015 - Meerssen - Nederland
    Duidelijke informatie, betaling liep prima, fijn dat alles bevestigd wordt.

  • 14-12-2015 - Bennekom - Nederland
    Informatie altijd correct. Snelle levering.

  • 10-12-2015 - Slijk-Ewijk - Nederland
    het bestellen was makkelijk de bezorging ging snel

  • 10-12-2015 - Maasticht - Nederland
    Snelle levering zoals altijd! Altijd correcte inhoud van bestelling.

  • 9-12-2015 - Maastricht - Nederland
    De correcte snelle levering .

  • 8-12-2015 - Slijk-Ewijk - Nederland
    bestellen ging makkelijk en snelle levering van het product Ben erg blij met de set

  • 8-12-2015 - Doorwerth - Nederland
    snelle levering,

  • 8-12-2015 - Herveld - Nederland
    Duidelijk, overzichtelijk, bijzonder correct en - vriendelijk.

  • 7-12-2015 - Roermond - Nederland
    Prima verpakking. Stevig... Goede snelle service..

  • 7-12-2015 - Wijchen - Nederland
    makkelijk te bestellen, duidelijk

  • 7-12-2015 - Bemmel - Nederland
    Phil douce besteld, hele leuke aanbiedingsprijs en 2 dagen later in de brievenbus