Ervaringen Hobbydoos

Een week na verzending van bestellingen ontvang je een mailtje, met de vraag wat je ervaring t.a.v. de bestelde producten is en hoe je de afhandeling van de bestelling hebt ervaren. Om een indruk te krijgen zie je de laatste recensies hieronder staan.

Terug naar ervaringen hobbydoos

  • 11-1-2016 - Helmond - Nederland
    snelle en accurate afhandeling

  • 11-1-2016 - Helmond - Nederland
    Ik had besteld online en meteen vlg dag email dat het pakket verzonden was en nog fijner brievenbuspakket dus ik hoef er niet voor thuis te blijven, alles vacuum, super tevreden.

  • 11-1-2016 - Helmond - Nederland
    mijn bestelling kwam ook op de dag aan wat me vertelt is en super snel

  • 6-1-2016 - Oss - Nederland
    De snelheid waarmee de bestelling gestuurd is en de kleur was ook wat ik gezien heb

  • 6-1-2016 - Waspik - Nederland
    Een erg snelle reactie dat de bestelling in binnen gekomen was. Directe melding dat de betaling binnen was.Het verdere verloop van de bestelling was ook heel goed te volgen. Verpakking en verzorging was ook perfect.

  • 4-1-2016 - AARLE-RIXTEL - Nederland
    veel keuze duidelijk

  • 4-1-2016 - gemert - Nederland
    Snelle levering

  • 4-1-2016 - Cuijk - Nederland
    Altijd heerlijk om op de site te snuffelen, Renske heeft alle wol heel overzichtelijk staan en je kunt goed zien hoe het garen eruit ziet en wat je ermee kunt doen

  • 4-1-2016 - vught - Nederland
    netjes verpakt, mooi op tijd, helder alles..

  • 4-1-2016 - vught - Nederland
    Het garen is heel fijn om mee te werken.

  • 31-12-2015 - Veghel - Nederland
    Het bestellen was duidelijk en overzichtelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling verzonden werd en het boek dat ik besteld heb is super!

  • 31-12-2015 - Tilburg - Nederland
    Snelle levering(en). Snelle en correcte afwerking van mijn retourzending en, last but not least......prachtige wol waar het fijn breien mee is!

  • 31-12-2015 - Veldhoven - Nederland
    Dat het zo super snel ging allemaal, bijna vandaag besteld en morgen in huis.

  • 30-12-2015 - Best - Nederland
    Snel en duidelijk.

  • 30-12-2015 - Best - Nederland
    het snel bezorgen van de producten

  • 30-12-2015 - Eindhoven - Nederland
    Aan de verwachtingen voldaan. Eerlijke voorlichting, goede service.

  • 30-12-2015 - Tegelen - Nederland
    Alles

  • 30-12-2015 - Veldhoven - Nederland
    snelle en correcte behandeling...gewoon super...

  • 29-12-2015 - Helmond - Nederland
    De snelheid van het bestellen en toegezonden krijgen

  • 29-12-2015 - Cuijk - Nederland
    De website is snel, de kleuren op de site en de werkelijke kleuren komen goed overeen.

  • 29-12-2015 - Veldhoven - Nederland
    Het wad precies het materiaal wat ik nog nodig had voor een vest.

  • 28-12-2015 - Deurne - Nederland
    Er is veel keuze, je kunt probleemloos betalen met Ideal en je bestelling wordt goed verzorgd en supersnel afgeleverd.

  • 28-12-2015 - Helmond - Nederland
    Dat na het plaatsen van je bestelling je gelijk bericht terug krijgt en ook als je pakketje verstuurde is weer .en hoe goed het is verpakt. Dus zeer tevreden

  • 28-12-2015 - Reusel - Nederland
    Snelle levertijd en niet op de postbode hoeven te wachten,

  • 28-12-2015 - s-Hertogenbosch - Nederland
    snelle service. Inhoud pakket/verpakking ok

  • 22-12-2015 - Helmond - Nederland
    Supersnelle levering, ook rond de feestdagen!

  • 17-12-2015 - 's-Hertogenbosch - Nederland
    Supersnel

  • 16-12-2015 - Oss - Nederland
    volledig, snelle verzending

  • 15-12-2015 - borkel en schaft - Nederland
    Levering, snelheid, goeie verpakking.

  • 15-12-2015 - Reuver - Nederland
    snel, en goede materialen. Stevig verpakt. ruime keus.

  • 15-12-2015 - Geldrop - Nederland
    Snelle levering. Goede afwerking en mooi garen

  • 14-12-2015 - Eindhoven - Nederland
    Duidelijke bestelprocedure, snel geleverd.

  • 14-12-2015 - Venlo - Nederland
    Alles klopte en het was precies wat ik gedacht hed.

  • 14-12-2015 - Beek en Donk - Nederland
    Snelle en goede verzending. Top!

  • 14-12-2015 - Grave - Nederland
    Snelle en goede levering van de materialen

  • 14-12-2015 - Best - Nederland
    Vorig jaar had ik drops Alpaca silk besteld en baby silk voor een vest. Het was een vest met aangebreide korte mouw. Toen het af was vond ik de mouw niet zo mooi vallen dus heb ik pas geleden alpaca silk bijbesteld en lange boorden aan de mouwen gebreid. Resultaat prima! Bestelling keurig snel geleverd dus helemaal tevreden. Omdat er zo weinig wolwinkels zijn tegenwoordig is dit voor mij een goede en snelle manier.

  • 10-12-2015 - Venlo - Nederland
    ik heb mijn bestelling goed ontvangen en op tijd

  • 10-12-2015 - 's-Hertogenbosch - Nederland
    Het bestellen via de site gaat soepel en de levering is snel, erg fijn.. Helaas werd mijn pakketje bij een buur afgeleverd omdat ik niet thuis was.. Kon ik pas 2 dagen later ophalen omdat zij niet thuiswaren... Maar blij met mijn aankoop, prachtige wol en duidelijke beschrijving van het patroon!

  • 9-12-2015 - rijen - Nederland
    Mooie spullen, snelle levering

  • 8-12-2015 - Mill - Nederland
    Snel en keurig verpakt

  • 7-12-2015 - Waalre - Nederland
    Alles zat netjes verpakt en de kleur van de wol kwam goed overeen met de kleur van de site

  • 7-12-2015 - Deurne - Nederland
    Fijne webwinkel. Overzichtelijk en een grote keuze in produkten.

  • 7-12-2015 - Boxmeer - Nederland
    snelle levering

  • 3-12-2015 - Tilburg - Nederland
    Ik vind het een transparante site. Gemakkelijk je spullen vinden.

  • 2-12-2015 - Zaltbommel - Nederland
    Je krijgt netjes bericht als het niet op voorraad is en de bestelling wordt pas geleverd als het compleet is. Super

  • 2-12-2015 - Eindhoven - Nederland
    Zoals steeds vlugge en correcte afhandeling van de bestelling

  • 30-11-2015 - Maashees - Nederland


  • 30-11-2015 - Eindhoven - Nederland
    Snel, overzichtelijk en goede projs

  • 30-11-2015 - eindhoven - Nederland
    Snel, duidelijk,efficient

  • 30-11-2015 - tilburg - Nederland