Ervaringen Hobbydoos

Een week na verzending van bestellingen ontvang je een mailtje, met de vraag wat je ervaring t.a.v. de bestelde producten is en hoe je de afhandeling van de bestelling hebt ervaren. Om een indruk te krijgen zie je de laatste recensies hieronder staan.

Terug naar ervaringen hobbydoos

  • 11-1-2016 - Scharendijke - Nederland
    je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail over de verzending en wanneer het geleverd wordt

  • 6-1-2016 - Zundert - Nederland
    snelle correcte levering

  • 6-1-2016 - Bergen op zoom - Nederland
    Snelle levering

  • 6-1-2016 - Oosterhout NB - Nederland
    Mijn e-mail werd goed gelezen en met leuk commentaar werd mijn vraag goed uitgevoerd.

  • 6-1-2016 - Ossendrecht - Nederland
    De bestelling kwam wel wat later dan verwacht maar dit kwam door het feit dat er ijzel op de wegen lag, code rood, dus overmacht, maar de bestelling was netjes compleet, en hele mooie katoen

  • 6-1-2016 - Roosendaal - Nederland
    Duidelijk

  • 4-1-2016 - Steenbergen - Nederland
    ik had 2 bestellingen gedaan in 2 dagen omdat ik wat was vergeten en dan krijg ik 1x verzendkosten terug in de vorm van tegoedbon dat vind ik toch netjes

  • 4-1-2016 - Noordhoek - Nederland
    Gemakkelijk te bestellen. Duidelijke instructies.

  • 31-12-2015 - Bruinisse - Nederland
    Veel verschillende soorten garen, en de bestelling is snel binnen.

  • 31-12-2015 - Kloosterzande - Nederland
    Zeer snelle levering. Ondanks de feestdagen, toch mijn bestelling snel ontvangen.

  • 30-12-2015 - Terneuzen - Nederland
    De snelle levering van de garens.

  • 30-12-2015 - breskens - Nederland
    snel, overzichtelijk

  • 30-12-2015 - Hank - Nederland
    De snelheid en service perfect en het product was ook prima

  • 30-12-2015 - Werkendam - Nederland
    Snelle levering, goede voorraad en mocht er een probleem zijn krijg je een snelle reactie op je mail.

  • 30-12-2015 - Vlissingen - Nederland
    snel en in orde, wat wil je nog meer!

  • 30-12-2015 - Middelburg - Nederland
    snel ontvangen, netjes verpakt. alles klopte

  • 29-12-2015 - Westkapelle - Nederland
    Het bestel proces is makkelijk. En de levering is snel en netjes.

  • 29-12-2015 - Gorinchem - Nederland
    Bestellen gaat gemakkelijk en heel snel.

  • 29-12-2015 - Baarland - Nederland
    Vlotte levering en alles keurig verzorgd. Alleen de kleur van de Phildar Super baby (gimauve) viel me een beetje tegen: op de site kwam hij mij wat sprekender over.

  • 28-12-2015 - Standdaarbuiten - Nederland
    Fijne website, goede voorraad, snelle levering ( zelfs met de feestdagen).

  • 28-12-2015 - Vrouwenpolder - Nederland
    Zeer snelle levering. Mooie artikelen voor redelijke prijs.

  • 28-12-2015 - Ochten - Nederland
    Snelle levering, waar nodig, compact verpakt

  • 28-12-2015 - Yerseke - Nederland
    Gewoon goed en snel geleverd!

  • 18-12-2015 - Leerdam - Nederland
    Duidelijk en overzichtelijk, netjes afgehandeld.

  • 17-12-2015 - bergen op zoom - Nederland
    alles is goed fijne mensen enz fijne dagen toegewenst

  • 16-12-2015 - Beusichem - Nederland
    Het komt snel. Tot nu toe klopt de bestelling ook altijd...prima

  • 16-12-2015 - Middelburg - Nederland


  • 15-12-2015 - Culemborg - Nederland
    Het pakketje kon door de brievenbus, vacuum gemaakt en was de volgende dag al bezorgd.

  • 15-12-2015 - Hoogerheide - Nederland
    Prima, en vlot geleverd

  • 14-12-2015 - culemborg - Nederland
    Vlotte levering van de bestelling

  • 14-12-2015 - Hengstdijk - Nederland
    Altijd snelle levering en goed verpakt.

  • 14-12-2015 - Vlissingen - Nederland
    bij het uitzoeken van de wol voor het patroon werd gelijk de mogelijkheid geboden om de andere benodigdheden erbij te bestellen. Ideaal want niet alleen heb je in 1 keer alle spullen, je vergeet ook niets. Nadat je de bestelling gedaan hebt wordt het ook nog is vlot geregeld, ik ben heel tevreden.

  • 14-12-2015 - Burgh-Haamstede - Nederland
    snelle levering. Reviews van andere klanten over de wolsoorten.

  • 14-12-2015 - Oosterhout - Nederland
    Snelle levering

  • 10-12-2015 - Oosterhout - Nederland
    Alles op tijd en de bestelde goederen prima.

  • 9-12-2015 - Kloetinge - Nederland
    Snelle afhandeling en producten snel geleverd

  • 9-12-2015 - Deil - Nederland
    Het bestellen is eenvoudig, de betaling gemakkelijk en de levering is op het beloofde tijdstip en zeer snel.

  • 7-12-2015 - Heijningen - Nederland
    Overzichtelijk en natuurlijk handelen

  • 4-12-2015 - Bergen op Zoom - Nederland
    Snelle en nette service

  • 4-12-2015 - Oudenbosch - Nederland
    Je kijkt rond op de site, bestellen is makkelijk en na 2 dagen had ik netjes men bestelling thuis

  • 3-12-2015 - Goes - Nederland
    Als het geld overgemaakt is wordt het pakketje zo snel mogelijk opgestuurd. Het zit tijdens deze reis altijd goed verpakt,

  • 3-12-2015 - Yerseke - Nederland
    Duidelijk mailverkeer. Zeer snelle levering. Vacuum verpakt om porto kosten laag te houden

  • 2-12-2015 - Goes - Nederland
    snel en netjes

  • 2-12-2015 - Giessen - Nederland
    Goed advies op de website en snelle, goede levering

  • 1-12-2015 - Sluiskil - Nederland
    Duidelijke instructie en snelle afhandeling. Ook een snel antwoord via mail op een gestelde vraag.

  • 1-12-2015 - Fijnaart - Nederland
    Makkelijk te bestellen via de website. Snelle verzending

  • 1-12-2015 - Vlissingen - Nederland
    Bestellingen komen zonder probleem en meestal de volgende dag.

  • 1-12-2015 - Klundert - Nederland
    Snelle reactie op wat ik vroeg Zou ook fijn zijn als ik wat hoor als ik het retour stuur

  • 1-12-2015 - Etten leur - Nederland
    Snelheid . Idee dat het met zorg wordt afgehandeld.

  • 30-11-2015 - IJzendijke - Nederland
    Alles netjes op tijd geleverd zoals beloofd.