Ervaringen Hobbydoos

Een week na verzending van bestellingen ontvang je een mailtje, met de vraag wat je ervaring t.a.v. de bestelde producten is en hoe je de afhandeling van de bestelling hebt ervaren. Om een indruk te krijgen zie je de laatste recensies hieronder staan.

Terug naar ervaringen hobbydoos

  • 11-1-2016 - oud-beijerland - Nederland
    De snelle levering

  • 11-1-2016 - Vlaardingen - Nederland
    Altijs snel en goedkoop verzendkosten

  • 11-1-2016 - Amersfoort - Nederland
    Ik wilde na een maand nog wol bij bestellen. Via mail gevraagd of hetzelfde verfbad nog te leveren was. Kreeg gelijk bericht terug en dezelfde wol werd apart gelegd! Snelle levering.

  • 11-1-2016 - Hellevoetsluis - Nederland
    Pakketjes nu door de brievenbus kunnen... En voor de rest altijd goed..leuke duidelijke patronen. Daarom bestel ik altijd bij jullie. DIKKE PLUIM

  • 11-1-2016 - Spijkenisse - Nederland
    Goed verpakte spulletjes supersnelle levering

  • 6-1-2016 - Bilthoven - Nederland
    Ondanks mij geklooi met een extra bestelling, die ik vervolgens weer annuleerde en nog een keer bestelde alles de volgende dag in huis, precies zoals ik het nodig had.

  • 6-1-2016 - Hooglanderveen - Nederland
    Snel en goedkoop.

  • 6-1-2016 - Scherpenzeel - Nederland
    De verpakking was prima en het contact was geweldig

  • 6-1-2016 - Ermelo - Nederland
    makkelijke site, snelle en goed levering

  • 6-1-2016 - Harderwijk - Nederland
    Wordt altijd zeer korrekt uitgevoerd en super snel

  • 6-1-2016 - Sommelsdijk - Nederland
    Snel bezorgd en primaverpakt

  • 4-1-2016 - Hellevoetsluis - Nederland
    Overzichtelijk

  • 4-1-2016 - Melissant - Nederland
    Snelle en correcte levering

  • 4-1-2016 - harmelen - Nederland
    snelle services

  • 4-1-2016 - Breukelen - Nederland
    snelle levering en handige verpakking

  • 4-1-2016 - rhenen - Nederland
    de snelheid van levering en afhandeling ligt heel hoog. Alles is altijd netjes verpakt

  • 4-1-2016 - Leersum - Nederland
    Ik had een fout gemaakt in de bestelling. Dat is keurig opgelost. De bestellingen zijn er echt razend snel, zelfs als je een bepaald verfbad wilt.

  • 4-1-2016 - dordrecht - Nederland
    Alles

  • 4-1-2016 - HOUTEN - Nederland
    snelle verzending en lage verzend kosten

  • 4-1-2016 - Woerden - Nederland
    Netjes verpakt,

  • 31-12-2015 - Amersfoort - Nederland
    Duidelijke website, ik heb gevonden wat ik zocht en heb ook nog wat leuke dingetjes erbij gevonden. Snelle service, allemaal prima

  • 31-12-2015 - Utrecht - Nederland
    De bestelling is onmiddellijk en juist verzonden en goed aangekomen.

  • 31-12-2015 - Oud-Beijerland - Nederland
    Persoonlijke en snelle service

  • 31-12-2015 - Maassluis - Nederland
    Mooie kleuren en ondanks dat je met 4 draden tegelijk moet breien gaat dit heel goed

  • 31-12-2015 - Rotterdam - Nederland
    groot assortiment

  • 30-12-2015 - Sommelsdijk - Nederland
    Ruime keuze aan materialen

  • 30-12-2015 - Overberg - Nederland
    Snel en eenvoudig bestellen, goede communicatiehoe het met mijn bestelling stond en erg snel geleverd

  • 30-12-2015 - Utrecht - Nederland
    De bestelling werd erg snel geleverd.

  • 30-12-2015 - Rotterdam - Nederland
    Het ging snel en correct. Niets op aan te merken

  • 30-12-2015 - Loenen aan de Vecht - Nederland
    Snelle levering, netjes verpakt.

  • 30-12-2015 - Houten - Nederland
    Snelle levering keurig verpakt en goede kwaliteit

  • 30-12-2015 - Soesterberg - Nederland
    snelle reactie, snelle levering,ail wanneer bestelling verzonden is.

  • 30-12-2015 - Nieuwegein - Nederland
    Duidelijk wat ik nodig had; ik kreeg na besteld te hebben een mailtje dat de kleur, die ik wilde, niet op voorraad was; ik heb een mailtje teruggestuurd dat ik dan 't liefst een andere kleur koos, ALS ik 't nog voor 1 januari in huis zou hebben en dat had ik! Geweldig!

  • 29-12-2015 - Vlaardingen - Nederland
    Levering en prijs quailiteitverhouding. Meer dan goed.

  • 29-12-2015 - Rotterdam - Nederland
    Ik bestelde, betaalde en de volgende dag ontving ik al mijn bestelling!

  • 29-12-2015 - Wijk bij Duurstede - Nederland
    Snelle levering en netjes verpakt.

  • 28-12-2015 - Rotterdam - Nederland
    Keurig verpakt en supersnelle levering.

  • 28-12-2015 - Houten - Nederland
    uitgebreid assortiment, efficiënt, snel verstuurd en vaak scherpe aanbiedingen

  • 28-12-2015 - Scherpenzeel - Nederland
    De snelle zending en het was perfect verpakt

  • 28-12-2015 - Doorn - Nederland
    Vlotte levering.

  • 28-12-2015 - Nieuwegein - Nederland
    ALles zit er in en het wordt ook altijd heel snel geleverd

  • 28-12-2015 - Woerden - Nederland
    Het was makkelijk te bestellen. EEn goed overzicht van het assortiment. Snelle levering

  • 28-12-2015 - Leersum - Nederland
    Overzichtelijk, goede foto's.

  • 28-12-2015 - IJsselstein - Nederland
    Snel, netjes verpakt, en de verzendkosten zijn niet heel hoog.

  • 28-12-2015 - Utrecht - Nederland
    Alles!het is heel snel, het is goed gepacked, en je kan alles vinden!

  • 22-12-2015 - Rotterdam - Nederland
    Duidelijke en overzichtelijke website.

  • 22-12-2015 - Utrecht - Nederland
    Snelle reactie op de bestelling en de tweede dag na bestelling al in huis. Dat het vacuüm verpakt is was ideaal want het paste zo door de brievenbus. Ik kon dus vlot aan de slag.

  • 22-12-2015 - Schiedam - Nederland
    Snelle levering, mooie wol! En makkelijke bestelprocedure.

  • 18-12-2015 - ermelo - Nederland
    mooi product snelle levering

  • 18-12-2015 - Wijk bij Duurstede - Nederland
    Ruime keuze, snelle service, keurig verpakt!