Ervaringen Hobbydoos

Een week na verzending van bestellingen ontvang je een mailtje, met de vraag wat je ervaring t.a.v. de bestelde producten is en hoe je de afhandeling van de bestelling hebt ervaren. Om een indruk te krijgen zie je de laatste recensies hieronder staan.

Terug naar ervaringen hobbydoos

  • 12-1-2016 - Wateringen - Nederland
    goed verpakt en snelle levering.

  • 12-1-2016 - Voorburg - Nederland
    Kwam goed binnen en gelijk begonnen met de bruine bollen vest is nu af. En mn zus blij. Vriendelijke groet yolande

  • 11-1-2016 - wassenaar - Nederland
    Snelle afhandeling en bezorging van de bestelling.

  • 11-1-2016 - Sassenheim - Nederland
    Makkelijk op te zoeken op de site. Snelle levering. Product goed verpakt.

  • 11-1-2016 - Oude Wetering - Nederland
    Goede communicatie, netjes verstuurd en snel!!

  • 11-1-2016 - Zoetermeer - Nederland
    Snelle en correcte afhandeling.

  • 11-1-2016 - Nieuwveen - Nederland
    de spullen goed en snel gekregen top

  • 6-1-2016 - Bleiswijk - Nederland
    Duidelijke site, snelle levering

  • 6-1-2016 - den haag - Nederland
    duidelijk te bestellen, goede correspondentie (even wachten omdat er 1 kleur niet op voorraad was), volledige, nette levering.

  • 4-1-2016 - haarlem - Nederland
    Snelle levering, producten vallen niet tegen, zijn zoals je het ziet op internet.

  • 4-1-2016 - Den Haag - Nederland
    Overzichtelijke webshop en supersnelle levering

  • 4-1-2016 - 'S-GRAVENHAGE - Nederland
    duidelijke website, lage verzendkosten, snelle service

  • 4-1-2016 - Delft - Nederland
    snelle levering

  • 4-1-2016 - gouda - Nederland
    Compleet, snel

  • 4-1-2016 - Gouda - Nederland
    Snelle levering, prettige communicatie, goeie kwaliteit

  • 31-12-2015 - heemstede - Nederland
    de bestelling werd snel en netjes afgeleverd

  • 31-12-2015 - Ouderkerk a/d IJssel - Nederland
    Vlugge bezorging goed verpakt

  • 31-12-2015 - Haarlem - Nederland
    goede site, veel keus en overzichtelijk, snelle levering

  • 31-12-2015 - Zoetermeer - Nederland
    Het was zeer snel bij mij thuis, ondanks de feestdagen!

  • 31-12-2015 - Hillegom - Nederland
    Prima site met duidelijke inzoom plaatjes van wol en keuze van wol met dikte breinaald. Ook de voorbeelden gemaakt van de betreffende wol is handig. Daarbij de snelle levering en niet te vergeten de prijs, gereduceerd met korting boven bepaald bedrag

  • 31-12-2015 - Voorschoten - Nederland
    Orders are always processed quickly and if there are any problems at all Renske is always willing to help.

  • 30-12-2015 - Rijswijk - Nederland
    Het is bijzonder prettig dat je bij een uitgezocht model alle benodigdheden door een druk op de knop kan bestellen, maar ook heel fijn dat je er eventueel zaken uit kan vinken. Het is in ieder geval heel makkelijk. Bovendien ben ik aangenaam verrast door de snelheid: woensdagavond besteld, donderdagmiddag al in huis.

  • 29-12-2015 - Gouda - Nederland
    De vraag over het garen of de kleuren overeen kwamen met het patroon op de com. waren goed.

  • 29-12-2015 - den haag - Nederland
    makkelijk, snel en op voorraad

  • 29-12-2015 - Den Haag - Nederland
    Snelle levering. Bestelde kan in de brievenbus. Je hoeft er niet voor thuis te blijven

  • 29-12-2015 - Leiden - Nederland
    Ik vind de materialen altijd verzorgd en goed geleverd. Netjes op tijd en bij eventuele vertraging netjes berichtgeving hier omtrent.Ik ben een tevreden klant

  • 29-12-2015 - Alblasserdam - Nederland
    Goede producten, hoge kwaliteit wol en snel geleverd, makkelijk om te betalen met ideal.

  • 29-12-2015 - Gouda - Nederland
    Snel, duidelijk, korting

  • 28-12-2015 - Den haag - Nederland
    Snelle levering

  • 28-12-2015 - Den haag - Nederland
    Snel. Geen poespas. Nette verzending.

  • 28-12-2015 - LEIDEN - Nederland
    Ik vind de bestelwijze eenvoudig en ik heb de bestelling vrijwel altijd per omgaande in huis. Zelfs met de feestdagen ging het erg vlot!

  • 22-12-2015 - Den Haag - Nederland
    Snel te bestellen, overzichtelijkheid en betaalmogelijkheden zijn duidelijk.

  • 22-12-2015 - Den Haag - Nederland
    De ene dag besteld de andere in huis lekker snel. Alles keurig verzorgd.

  • 22-12-2015 - Den Haag - Nederland
    Supersnelle bezorging! En goed verzorgd.

  • 18-12-2015 - Hoofddorp - Nederland
    Prima levering en goede materialen

  • 17-12-2015 - Barendrecht - Nederland
    Altijd een snelle service , en als er een probleem wordt deze correct en snel verholpen .

  • 17-12-2015 - Nieuw Vennep - Nederland
    Snel de totale aantal bollen met hetzelfde verfbad bijelkaar en zelfs in kersttijd binnen een paar dagen bezorgd. Ben al heerlijk aan het breien. Handig dat je al voorbeelden van breiwerk kan zien zodat je kan zien hoe het zal worden. Groet en fijne feestdagen, Tiny.

  • 17-12-2015 - Gouda - Nederland
    Niet alle bestelde artikelen waren op voorraad, dit werd me meegedeeld via de mail, 'k had de mogelijkheid een andere keuze te maken om de bestelling sneller te kunnen ontvangen. Ook gaf u aan wanneer ongeveer de garens binnen zouden kunnen zijn. Dit vind ik een correcte manier hoe met de klant om te gaan.

  • 16-12-2015 - Sassenheim - Nederland
    Snel gevonden wat ik zocht. bestellen ging vlot en de aflevering was prima!

  • 16-12-2015 - Leiden - Nederland
    Zeer tevreden met het brede band,nergens anders te krijgen.

  • 16-12-2015 - Delft - Nederland
    Hele goede communicatie en zeer snelle levering. De producten zijn heel goed en zorgvuldig verpakt.

  • 15-12-2015 - zoetermeer - Nederland
    Het simpele qua bestellen en betalen Alles bij elkaar een makkie

  • 14-12-2015 - Scheveningen - Nederland
    vriendelijk en snelle bestelling

  • 14-12-2015 - Zoetermeer - Nederland
    Snelle en correcte levering. Handige site en fijn dat ik kan betalen met mijn bank app

  • 14-12-2015 - Den Haag - Nederland
    Duidelijk en overzichtelijk. Krijgt gelijk bevestiging.

  • 14-12-2015 - Zoetermeer - Nederland
    Snelle en volledige levering.

  • 14-12-2015 - Brandwijk - Nederland
    Alles is snel en netjes geleverd. Door brief met foto van Renske voelt het persoonlijk.

  • 14-12-2015 - Heemstede - Nederland
    Duidelijke communicatie en snelle levering

  • 14-12-2015 - Den Haag - Nederland
    super snel en door de brievenbus! Geweldig!

  • 10-12-2015 - Den Haag - Nederland
    de bestelling gaat vlot en wordt perfect geleverd