Ervaringen Hobbydoos

Een week na verzending van bestellingen ontvang je een mailtje, met de vraag wat je ervaring t.a.v. de bestelde producten is en hoe je de afhandeling van de bestelling hebt ervaren. Om een indruk te krijgen zie je de laatste recensies hieronder staan.

Terug naar ervaringen hobbydoos

  • 12-1-2016 - zaandam - Nederland


  • 12-1-2016 - Amsterdam - Nederland
    Snel, efficient, goede kwaliteit producten, vriendelijk geholpen: heel fijn!

  • 12-1-2016 - Middenmeer - Nederland
    Ik kan heel snel de producten vinden die ik nodig hadden en ook de levering wat snel super

  • 12-1-2016 - Amsterdam - Nederland
    Snel, acuraat, prima kwaliteit

  • 11-1-2016 - Heerhugowaard - Nederland
    Snelle en correcte levering.

  • 11-1-2016 - WERVERSHOOF - Nederland
    Alles, er was helemaal niets fout aan.

  • 11-1-2016 - Koog aan de Zaan - Nederland
    Duidelijk en ruime sortering.

  • 11-1-2016 - driehuizen - Nederland
    vlotte levering, mooie patronen, duidelijke werkbeschrijving

  • 11-1-2016 - Lutjebroek - Nederland
    De bestelde materiaal was prima De levering snel en verzorgd

  • 11-1-2016 - Almere - Nederland
    Makkelijk te bestellen. Het was ditect duidelijk wanneer ik bericht kon verwachten over de verzending, en dat heb ik ook ontvangen. Beloftes zijn waargemaakt en dat wekt vertrouwen

  • 11-1-2016 - Purmerend - Nederland
    Keurige snelle levering, lage verzendkosten

  • 11-1-2016 - Amsterdam - Nederland
    de vlotte verzending.

  • 6-1-2016 - Bergen - Nederland


  • 6-1-2016 - Zaandam - Nederland
    snel geleverd, tijdige informatie

  • 6-1-2016 - Amstelveen - Nederland
    Altijd snelle levering, en goede service met lage verzendkosten.

  • 6-1-2016 - Wieringerwaard - Nederland
    duidelijk , goed verpakt, snel

  • 6-1-2016 - Bussum - Nederland
    ALLES!

  • 6-1-2016 - Amsterdam - Nederland
    snel en meestal accuraat

  • 6-1-2016 - Bovenkarspel - Nederland
    Prima op de hoogte gehouden wat de bestelling betreft

  • 4-1-2016 - Amsterdam - Nederland
    Snel geleverd, keurig verzorgd (handig die vacuumpakketjes :-) )

  • 4-1-2016 - Kudelstaart - Nederland
    prima, netjes, snel, mooi materiaal

  • 31-12-2015 - Hoorn - Nederland
    snelle levering in een prima verpakking.

  • 30-12-2015 - Noordbeemster - Nederland
    Snelle ontvangst van mijn bestelling. Cabotine van Phildar is heerlijke katoen/acryl om mee te breien en breit heel mooi op

  • 30-12-2015 - àlkmaar - Nederland
    Ruim aasortiment, goede aanbieding, overzichtelijk, uitnodigend.

  • 30-12-2015 - Wormerveer - Nederland
    Snelle service, na een verzoek om hetzelfde verfbad

  • 30-12-2015 - Amstelveen - Nederland
    Duidelijke website, snelle en nette bezorging.

  • 30-12-2015 - Amsterdam Zuidoost - Nederland
    De degelijke verpakking en het prachtige zachte garen en de degelijke rondbreipennen. Ben nog niet begonnen wil eerst nog iets afmaken maar kan bijna niet meer wachten.

  • 30-12-2015 - Purmerend - Nederland
    Makkelijk systeem, overzichtelijk

  • 30-12-2015 - Bovenkarspel - Nederland
    De keuze is ruim en het bestel gemak is perfect

  • 29-12-2015 - Almere - Nederland
    Snelle nette levering

  • 29-12-2015 - Volendam - Nederland
    In de middag heb ik de bestelling geplaatst en op dezelfde dag is deze verzonden. De volgende ochtend had ik de bestelling ontvangen. Snelle levering, informatie ontvangen per mail over bestelling, betaling en verzending. Ik ben erg tevreden!

  • 29-12-2015 - Amsterdam - Nederland


  • 28-12-2015 - Amsterdam - Nederland
    Snelle service en adequate reactie op een vraag twee betellingen te combineren in een pakket.

  • 28-12-2015 - Krommenie - Nederland
    De snelheid waar het mee afgewerkt was. Reeds meerdere keren iets besteld en snel uitgevoerd.

  • 28-12-2015 - Sint Pancras - Nederland
    De snelheid en het pakje was keurig verzorgd.

  • 28-12-2015 - Wormer - Nederland
    Goed verzorgd en snel geleverd

  • 28-12-2015 - Oostknollendam - Nederland
    Snelle levering

  • 28-12-2015 - Schagen - Nederland
    Snelle levering en het garen is vacuüm verpakt wat de verzendkosten te goede komt.Ook het achteraf wijzigen van je bestelling is erg prettig.

  • 28-12-2015 - Weesp - Nederland
    Het idee om de bollen vacuum te trekken, zodat het met de gewone postbestelling kwam! Site is ook duidelijk!

  • 28-12-2015 - Julianadorp - Nederland
    De wol en de afhandeling na een jaar eindelijk gaan breien en dan toch nog de wol kunnen bijkrijgen. gelukkig.

  • 22-12-2015 - Almere - Nederland
    Zeer snelle verzending! Goed emailcontact. Goede materialen

  • 22-12-2015 - castricum - Nederland
    Snel en netjes verpakt

  • 22-12-2015 - Amsterdam - Nederland
    Snelle bezorging en allemaal netjes in orde

  • 22-12-2015 - alkmaar - Nederland
    Tot nu super tevreden met de vlotte levering van m'n bestelling. En dat je ook nog kleurbaden kunt opgeven voor het geval dat ik tekort kom. Dit is voor mij de 1e keer dat ik online wol koop en voor mij is het zeker 25 jaar geleden dat ik voor het laatst gebreid heb.

  • 18-12-2015 - Hoorn - Nederland
    Bestelling zeer snel geleverd. Heerlijk dat als je wol tekort komt, je de volgende dag al weer verder kunt breien!

  • 18-12-2015 - alkmaar - Nederland
    Zeer snelle verzending, lage verzendkosten, moeilijk te verkrijgen blad bij jullie toch gevonden!

  • 18-12-2015 - Diemen - Nederland
    De reaktie nadat ik gebeld had, de snelheid van afzenden, verpakking, alles was uitstekend

  • 18-12-2015 - Heemskerk - Nederland
    Wanneer er onduidelijkheid is in een order wordt er direct contact opgenomen. Afspraken worden nagekomen.

  • 18-12-2015 - Alkmaar - Nederland
    Ik vond de bestelling makkelijk te plaatsen en zo ook de betaling van deze bestelling die ik voor het eerst deed. Het was een keurig pakje wat ik van de postbode kreeg toegereikt.

  • 18-12-2015 - Amstelveen - Nederland
    Alles wat ik zocht was goed te vinden op de website en de bestelde artikelen werden snel geleverd.