Haakpatroon Windroos

Patroon : Haakpatroon Windroos

Patroonnummer: 17685
Haakpatroon windroos mandala, gemaakt van Phil Coton 2.

De volgende kleuren Coton 2 die in het ontwerp zitten zijn uit het assortiment: Bambou, Citron, Rouge, Canard, Corail en Lavande. Deze zijn vervangen door Coton 2 Roseau, Soleil, Cerise, Pacifique, Berlingot en Violet.
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands adres.

Dit patroon is niet gratis te downloaden maar staat in het boek Gehaakte mandala s. Het complete pakket incl. boek en garen kun je hier bestellen

Zelf toevoegen : De volgende kleuren Coton 2 die in het ontwerp zitten zijn uit het assortiment: Bambou, Citron, Rouge, Canard, Corail en Lavande. Deze zijn vervangen door Coton 2 Roseau, Soleil, Cerise, Pacifique, Berlingot en Violet.


  Haakpatroon Windroos

  Garen

  € 23

  Indicatie Garenprijs**

  Kies

  Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
  Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.
  Dit patroon staat in het boek