Phildar collectie 2018

Phildar heeft voor de lente en zomer een aantal prachtige nieuwe garens in hun collectie opgenomen. De nieuwe garens en modellen zijn nu online te bekijken en in één keer te bestellen. Bekijk nu alle modellen en maak jouw keuze voor dit voorjaar.

Phildar Phil Degrade 2019 Gold Trui Vest

Phil Degrade, een ronde draad van 100% katoen, waarbij de kleur subtiel in tint verloopt.

Phildar Phil Eclat 1298 cedre Vest

Phil Eclat, een ronde draad van katoen en polyamide, het garen is intens van kleur door de lichte glans.

Phildar Phil Lin 1149 Bois de Rose Trui Trui

Phil lin, een los gepunnikte, platte draad met natuurlijke uitstraling. Kleding van dit garen is zeer licht in gewicht en valt zeer soepel. 

Phildar Phil Mixte 1089 Indigo Trui Topje

Phil mixte, een dunne draad met een natuurlijke uitstraling, terwijl hij gemaakt is van 100% acryl. Doordat er veel meters op een bol zitten, zijn grote projecten in verhouding met een 100% katoenen draad veel lichter in gewicht.

Phildar Phil Rainbow 2428 Arlequin Vest Vest

Phil Rainbow, een vrolijk gekleurde draad van 100% katoen, draagt heerlijk zacht en soepel.

Phildar Phil Rustique 0007 Marsala Vest Trui 

Phil Rustique, een draad bestaande uit een matte en dunne iets glanzende draad, gemaakt van katoen, viscose en linnen. Breisels van dit garen zijn zacht en soepel.

Phildar Phil Spray 1038 Anemone Trui Sjaal

Phil spray, een tricot bandjes garen, die zoals de naam al aangeeft, subtiel gevlekt is in verschillende tinten. Het garen is heerlijk zacht en heeft zijn iets stoere uiterlijk, te danken aan de vrij unieke kleuring.

Phildar Phil Multico Ethnique Trui 

Phil Multico, een zacht, licht glanzend en sterke draad, geschikt voor zowel breien als haken.

Naast de nieuwe garens zijn een aantal reeds eerder verschenen garens uitgebreid met nieuwe kleuren zodat de collectie aansluit aan de modetrend van het aankomende seizoen.

Ook benieuwd naar alle andere modellen van Phildar voor het komende seizoen, klik hier voor alle nieuwe Phildar modellen