Deken

Bijen in huis, normaal gesproken liever niet, maar in het geval van deze prachtige honingkleurige deken met gehaakte bijen en bloemen, wil je het wel. Bestel het garen voor deze deken en ontvang tot 24 april één van de prachtige boeken: Marie Claire het grote haakboek of Marie Claire - de bijbel van het breiwerk t.w.v. 19,95 geheel GRATIS.

Marie Claire - Het grote haakboek geeft aan de hand van tekst en afbeeldingen uitleg over de techniek haken en de verschillende haaksteken met bijbehorende werkinstructies. Daarnaast worden verschillende patronen die door een bepaalde volgorde van haaksteken verkregen worden, uitgelegd. Patronen voor het haken van galons (randjes), vierkanten, rozetten en bloemen. Ook in het boek twaalf werkstukken waarin een aantal van de steken worden gebruikt.

Marie Claire de bijbel van het breiwerk 300 steken uitgelegd, combinatie's van recht en averechtse steken, veel verschillende kabelpatronen en een breed scala aan ajourpatronen. Uitleg aan de hand van foto van breipatroon, omschrijving en telpatroon. Het boek begint met een beknopte uitleg van de techniek breien. Rechte en averechtse steken in meer dan 70 verschillende combinaties omschreven. Gekruiste stekenpatronen in meer dan 100 variaties. Afgehaalde steken, ajourpatronen, dubbele steken, afgekante en fantasie steken.

Prachtige boeken voor in de boekenkast. Zo heb je altijd je brei- of haakhulp binnen handbereik als je aan een nieuw handwerkproject begint. 

Wat moet je doen om het boek gratis bij de bestelling te ontvangen? Stuur na het plaatsten van de bestelling een mailtje naar Info@hobbydoos met daarin het bestelnummer en het boek naar keus.

Lange tijd niet leverbaar te zijn geweest, ze zijn er weer De "Scheepjes Cal 2017 Hygge". Prachtige omslagdoek uitgevoerd in 4 verschillende kleurstellingen:

Omslagdoek Hygge rainbow Omslagdoek Hygge Jewel Omslagdoeg Hygge Danish Mermaid Omslagdoek Hygge Pastel