bontNaast de verschillende borduurstoffen, het 100% wollen vilt, dik hobby vilt en tule hebben we ons assortiment uitgebreid met prachtige stoffen voor het maken van kleding, accessoires en woondecoraties. De stoffen kun je combineren met je haak- of breiwerk waarmee je een uniek werkstuk kunt maken. 

Bontstoffen

Luxe bontstoffen in natuurlijke kleurstellingen, o.a. te gebruiken voor robuuste kussens, krukhoesjes, afwerking van capuchon/pantoffels of het maken van stoere karakteristieke knuffels. De stof in pelslook heeft net als een vacht, meerdere kleuren die op natuurlijke wijs in elkaar overlopen.

Pluche

plucheVoor kinderkamers, carnaval kostuums of knuffels hebben we super zachte pluche stof. Door de vleug van de stof heeft het glanzende pluche veel verschillende kleurnuances. De stof is heerlijk zacht en heeft daardoor een hoge aaibaarheidsfactor. Het pluche is verkrijgbaar in zowel natuurlijke als felle kleuren: flamingo roze, koekiemonster blauw, beren bruin, Mike Wazowski groen en nog veel meer sprekende kleuren.

Velboa

VelboaVelboa is een fluweelachtige stof in dierenprint: luipaard, zebra, giraf, zwart-wit en bonte koe. De vleug van deze stof verschilt in richting waardoor het sterk op een dierenhuid lijkt. Velboa is net als de luxe bont stof zeer geschikt voor kussens, krukjes, tassen en andere stoere accessoires.

Velboa 01 dierenprint luipaard (25 cm) Velboa 13 zebraprint (25 cm) Velboa 14 koeprint zwart wit (25 cm) Velboa 18 girafprint (25 cm) Velboa 24 koeprint bruin (25 cm) Velboa 31 tijgerprint (25 cm)

Polar Fleece

Polar FleecePolar fleece, is heerlijk warm en valt soepel. De stof is niet alleen geschikt voor het maken van truien en vesten, ook dekens, kussens, jumbo knuffels kunnen van deze berezachte stof worden gemaakt. 

Wil je met carnaval je eigen glamourkostuum maken, waardoor je zeker op zult vallen dan zijn er de stoffen met bling De glimmende stoffen zijn licht doorschijnend, dun en vallen zeer soepel. Voor stoere legerkleding is er stof army, een dichte iets stugge stof met legerprint. 

Voor alle stoffen geldt, afname van meerdere eenheden worden aan één stuk geleverd. Bestel je 4 eenheden van 25 cm, dan krijg je 1 stuk van een meter geleverd.