Bontkragen, mutsen, gilets en tassen, ze zijn helemaal in. Maak nu je eigen bontcollectie met heerlijk zachte fluffy garens.

We hebben 11 harige garens op een rijtje gezet.

Harige garens:

Lang Yarns Soft hair is een extra zachte super de luxe bontgaren met glans. Het garen is verkrijgbaar in zowel natuurlijke als prachtige heldere kleuren. Klik hier voor meer patronen van het garen Soft hair.

Lammy Yarns Casino is een heerlijk zachte bontgaren met glans en bling. Dit komt door de toevoeging van een sprankelende draad. Er zijn helaas geen patronen van dit garen beschikbaar. Het garen is zeer geschikt voor hals-, arm- en beenwarmers, tassen en andere accessoires.

 

Schachenmayr Sheila soft / Sheila soft mini is een zacht harig garen met een matte uitstraling. De haren van de soft zijn ca 30 mm en van de soft mini ca 10 mm. Klik hier voor meer patronen van het Sheila garen. (Let wel op de voorraad op de site*, het garen is uit de collectie van de leverancier).

Scheepjeswol Dozza is een ruig oneffen bontgaren, voor de meer stoere bontbreisels. klik hier voor een overzicht van de patronen van het garen Dozza.

Scheepjeswol Grizzly is een ruig bontgaren met een afstekend gekleurde draad, wat de ruige uitstraling versterkt. Klik hier voor een overzicht van de patronen van het grizzly garen.

Phildar Teddy is een ruig bontgaren en goed te gebruiken voor beenwarmers en voor randen en kragen van stoere jasjes en vesten. (Let wel op de voorraad op de site*, het garen is uit de collectie van de leverancier).

Schachenmayr Brazilia is een zacht harig garen. Het garen wordt veel gebruikt voor het maken van sjaals, knuffels en kinderkleding. Het Lammy Yarns Salsa, lijkt veel op het Brazilia garen en is in zowel effen als gemeleerde kleuren verkrijgbaar. (Let wel op de voorraad op de site*, het garen is uit de collectie van de leverancier). Twee leuke variaties op het harige garen zijn: Lammy Yarns Samba, een harig garen in combinatie met noppen en Lammy Yarns Carnaval, een harig garen in combinatie met lintdraad.

Licht harige garens zijn de Phildar Beaugency, Drops Symphony, en Bergere de France Plume. Deze draden geven ook een bonteffect en zijn superzacht. De draden hebben dezelfde dikte, patronen van dit garen lopen uiteen van pendikte 4,5 tot 7. Dicht breiwerk wordt op 4,5 gebreid en luchtige open breisels op pendikte 7. De Beaugency en Plume zijn verkrijgbaar in prachtige heldere kleuren en daardoor ook zeer geschikt voor knuffels. De Symphony is verkrijgbaar in natuurlijke en zachtere kleuren. Ook het gemeleerde Scheepjes garen Sicilia geeft een heerlijk zacht en harig breisel, maar is wat dikker van draad en hierdoor geschikt voor pendikte nr 9.

 

Onze voorraad staat bij elk artikel gelijk onder de bestelknop vermeldt en wordt op werkdagen 2 keer per dag bijgewerkt.