Verjaardag, moederdag, sinterklaas, een steuntje in de rug. Gewoon omdat je eens iets aardigs wilt geven aan de persoon waar je veel om geeft of aan iemand die altijd voor je klaar staat. Een goed idee, maar het valt vaak niet mee om te bedenken wat je zult geven of wat die speciale persoon graag zou willen ontvangen.
Hobbyartikelen zijn een leuk kado en bij alle handwerkers altijd van harte welkom, maar er is zoveel om uit te kiezen. Welke spullen heeft de persoon al of welke kleur heeft de voorkeur? Het is toch het leukste te geven wat de ander het liefste heeft en voor een leek is het vaak moeilijk kiezen uit het enorme handwerkaanbod.

Geen paniek, de oplossing is eenvoudig: Geef een Hobbydoos kadobon! Deze is nu verkrijgbaar via de webshop.  

De Hobbydoos kadobon is eenvoudig te bestellen:

Selecteer de kadobon in de webshop.

Geef het gewenste bedrag van de bon aan, je kunt bedragen invoeren vanaf 5,- euro en daarna per 1,- euro verhogen. Het aantal eenheden dat je invoert, is het totaalbedrag van de kadobon.

Voer daarna de adresgegevens in. Dit kan je eigen adres zijn, zodat je de bon persoonlijk kunt overhandigen, of vermeld de adresgegevens van degene die je met de kadobon wilt verrassen. (Kadobonnen worden altijd zonder factuur verstuurd).

Op de kadobon staat naast het tegoed, een kadobonnummer en een wachtwoord om de bon in te kunnen wisselen via de webshop.

 

Kadobon inwisselen:

Maak een bestelling aan in de webshop.

Klik op de knop 'Kadobon inwisselen' die je onder het winkelwagentje vindt.

Voer dan het kadobonnummer in en het wachtwoord (beide staan duidelijk op de bon vermeld).

Voer je adresgegevens in en sluit de bestelling af.

De kadobon is op meerdere bestellingen in te wisselen.

 

Voorwaarden:

De kadobon is in te wisselen op meerdere bestellingen.

De bon is niet in te wisselen tegen contanten.

De bon heeft een geldigheidsduur van 2 jaar vanaf de datum van afgifte.

Het kadobedrag wordt direct op de betreffende order verrekend, mocht het orderbedrag hoger zijn dan het kado tegoed, dan kan het resterende bedrag na plaatsing van de order worden overgemaakt (al deze gegevens staan duidelijk op de geplaatste order vermeld).