Phildar haakpatroon Solange, knielange ....
Phildar haakpatroon Séléne, zomers ....
Phildar Ophélie, een geblokt bloemen en ....
Phildar haakpatroon Naya, jurk in ....
Phildar breiaptroon jacke Narcisse, ....
De Aisling Sweater door DROPS Design is ....
Drops Super Sale
Breipatroon kindertrui
Breipatroon kindertrui / poncho Clara met knoopje bij de hals. De poncho is gebreid van het Phildar garen Phil Tutti Frutti.
verder lezen op: Breipatroon kindertrui
Gratis breipatroon Trui
Breipatroon damestrui Arielle is gemaakt in strepenpatroon. Phildar Phil Eucalyptus is gebruikt voor dit patroon.
verder lezen op: Gratis breipatroon Trui
Breipatroon Kindertrui
Breipatroon "Jocelyne" van Phildar: een kindertrui met een unieke ster die vanaf de mouwen naar het voorpand van de trui overloopt.
verder lezen op: Breipatroon Kindertrui
Breipatroon Deken
Zelfgemaakte deken in DROPS Lima.
verder lezen op: Breipatroon Deken
Deken Haken
Duik in onze verzameling gratis haakpatronen voor dekens en ontdek een wereld vol creativiteit en warmte
verder lezen op: Deken Haken
Haakpatroon Vest
Gratis haakpatroon vest gemaakt van Phildar Phil Partner 3,5.
verder lezen op: Haakpatroon Vest
Breipatroon babyvest
Breipatroon babyvestje Lorine met zakjes in ajourpatroon, gemaakt van Phil Caresse.
verder lezen op: Breipatroon babyvest
Gratis Breiboek bij Phildar Garens
Ontvang een gratis breiboek bij uw Phildar Garens.
Kussen Haken
Kussen haken is een populaire manier om een persoonlijke touch aan je interieur toe te voegen. Het biedt zowel beginners als gevorderden de kans om met kleur te experimenteren, resulterend in comfortabele en stijlvolle woonaccessoires.
verder lezen op: Kussen Haken
Babydeken Haken
Het haken van een babydeken is een bijzonder project dat niet alleen een vorm van creatieve expressie is, maar ook een warme, liefdevolle omhelzing voor de baby in je leven of die van een dierbare.
verder lezen op: Babydeken Haken
Breipatroon trui
Breipatroon gemaakt met Phildar garen, Phil Beaugency en Phil Partner 6, bekend om hun kwaliteit en comfort.
verder lezen op: Breipatroon trui
Breipatroon kindertrui
Breipatroon kindertrui Camille met zak aan de voorkant en capuchon. De trui is gebreid van het Phildar garen Phil Baby Doll en Phil Coton 3.
verder lezen op: Breipatroon kindertrui
Breipatroon damesvest
Ontdek de charme van handgemaakt met dit breipatroon: het Dames Vestje Lizon.
verder lezen op: Breipatroon damesvest
Vervallen DROPS Garens
Zoek je naar DROPS garens die recent uit het assortiment zijn verwijderd? Geen zorgen!
verder lezen op: Vervallen DROPS Garens
Kindertrui
Breipatroon kindertrui
verder lezen op: Kindertrui
Breipatroon Tuniek
Gebreide tuniek met voor een zakje.
verder lezen op: Breipatroon Tuniek
Breipatroon sjaal
Breipatroon puntsjaal Noella in fantasiesteek met kwastjes aan de uiteinden.
verder lezen op: Breipatroon sjaal
Breipatroon Vest
Phildar breipatroon damesvest met V-hals en ballonmouwen.
verder lezen op: Breipatroon Vest
Poppen en Knuffels
Duik in onze uitgebreide collectie haakpatronen, variërend van traditionele poppenontwerpen tot de geliefde Japanse amigurumi stijl.
verder lezen op: Poppen en Knuffels
Babytrui
Breipatroon babytruitje in ribbelsteek met capuchon
verder lezen op: Babytrui

Nieuw *** nieuwste breipatroon / haakpatroon. Er zijn nu meer dan 10.000 patronen, waar u zeker een gratis patroon kunt vinden.

Haakpatronen voor het haken van ....
Haakpatronen voor het haken van vrolijke kleurrijke tuin, bezaaid met verschillende bloemen bladeren.
Haakpatroon voor het haken van 2 D ....
Haakpatroon voor het haken van 2 D boeket met narcissen, blauwe druifjes en takjes in ronde vaas.
Haakpatronen voor het haken van ....
Haakpatronen voor het haken van zeedieren: dolfijn, zeehond, potvis, anemoonvis, hengelvis, kwal, walvishaai, inktvis, octopus, gele doktersvis, narwal, walrus, orka, haai, hamerhaai, zeepaardje, mantarog, zeeotter, krab, koraalvlinder, maanvis, blauwe vinvis, zeester, schildpad, kogelvis en kreeft.
Deze stijlvolle en praktische gehaakte ....
Deze stijlvolle en praktische gehaakte flessentas, "Woestijn Flessentas" van Drops, is perfect voor het meenemen van je drankjes onderweg. Vervaardigd met het robuuste DROPS Muskat garen, biedt deze tas niet alleen duurzaamheid maar ook een aantrekkelijke textuur die bij elke uitstap past. Het patroon wordt in de rondte gehaakt, beginnend van onderen naar boven, wat zorgt voor een naadloze afwerking. Ideaal voor zowel beginners als ervaren haakliefhebbers die op zoek zijn naar een snel en bevredigend project! Maten: Dit tasje heeft een diameter van ongeveer 8 cm.
Ontdek de charme van Donna zomerhoed ....
Ontdek de charme van "Donna zomerhoed" van drops, een elegant gehaakte zomerhoed, perfect voor zonnige dagen. Dit patroon is ontworpen om te werken met DROPS Bomull-Lin of DROPS Paris garens, waardoor het een lichte en ademende keuze is. De hoed wordt van boven naar beneden gehaakt, waardoor je gemakkelijk kunt aanpassen aan verschillende hoofdmaten. Het delicate kantpatroon voegt een vrouwelijke touch toe, terwijl de grote rand en speelse ruche zorgen voor zowel stijl als functionaliteit, door je gezicht te beschermen tegen de zon. Ideaal voor zowel beginnende als ervaren haaksters die hun zomergarderobe willen verrijken met een handgemaakt, stijlvol accessoire. Maten: S/M - L/XL 54/56 cm - 58/60 cm Wilt de hoed maken met het Drops Paris garen, dan heeft u het volgende aantal bollen garen nodig: S/M - L/XL 3 - 3 (bijvoorbeeld in de kleur 67 Tarwe)
Maak je klaar voor je volgende ....
Maak je klaar voor je volgende zonovergoten uitstapje met "Zonnige Vakantie" van Drops, perfect voor elke vakantiegarderobe. Dit aantrekkelijke ontwerp wordt gemaakt met DROPS Paris garen, bekend om zijn zachtheid en duurzaamheid. De hoed wordt van boven naar beneden gehaakt, beginnend met vasten voor een stevige structuur en afgerond met een unieke rand van kreeftsteek die niet alleen decoratief is, maar ook de rand stevig houdt. Geschikt voor haaksters van alle niveaus, deze hoed combineert eenvoud en elegantie, waardoor het een ideale accessoire is voor zowel het strand als een stadsverkenning.


Haakpatronen

Hobbydoos.NL heeft diverse breipatronen, haakpatronen, viltpatronen voor het maken van accessoires, poppen en kleding online gezet, zodat je die gratis kunt downloaden. De patronen vind je terug onder de verschillende technieken en zijn via de gratis patroon knop aan te vragen. Je kunt de patronen onbeperkt aanvragen, maar mogen natuurlijk niet door worden verkocht of op eigen sites worden geplaatst.
Naaimachine Haken Breitechnieken

Breipatronen en Haakpatronen

Meer dan tienduizend breipatronen en haakpatronen kunt u vinden bij ons op de website. Voor iedereen een haakpatroon of breipatroon naar eigen wens en smaak.

De benodigdheden voor het maken van de patronen kun je gemakkelijk en eenvoudig via de Hobbydoos webshop bestellen. In de webshop staat een groot assortiment aan materialen zoals, breiwol, haakgaren, borduurgaren, borduurstoffen, vilt, viltwol, kralen, knopen, breigaren, poppenvulling en veel meer. Ook kun je de benodigde gereedschappen bestellen, zoals breinaalden, rondbreinaalden, sokkennaalden, haaknaalden, tunische naalden, viltnaalden, knitwit, doodleloom, kniftyknitter en nog veel meer. Kijk voor een breed assortiment aan handwerkboeken in de hobbydoos boekenafdeling. Hierin staan heel veel verschillende boeken over haken, breien, vilten, naaitechnieken, en borduren, ook vindt je hier boeken voor het maken van kleding, poppen, decoraties, sieraden en nog veel meer.

Breigaren in assortiment zijn bijvoorbeeld : Garnstudio, Lang Yarns, Phildar, DMC

Hobbydoos geeft veel informatie, heb jij handige tips, ideeen of vragen, ben je op zoek naar een bepaald patroon dan kun je deze op het forum plaatsen. Zo kunnen we elkaar helpen en samen ideeen uitwisselen.

Hobbydoos.NL is de site waarop je informatie, tips en ideeen over verschillende handwerktechnieken kunt vinden. Informatie over o.a. de bekende technieken: haken, patroon breien, naaien, punniken en borduren, maar ook over specifieke technieken zoals werken met de knit wit en knifty knitter uitleg gegeven.

Het babydeken haken is een bijzonder project dat niet alleen een vorm van creatieve expressie is, maar ook een warme, liefdevolle omhelzing voor de baby in je leven of die van een dierbare.

Veel plezier Renske Jorritsma, Hobbydoos.NL

Voor alle gratis breipatronen is breiwol te verkrijgen in de webwinkel.

Oude berichten

Wol van de maand

Lang Yarns Jawoll
Lang Yarns Jawoll superwash, is een prachtige sokkenwol, maar wel voor een zeer betaalbare prijs. Tijdens het scheren worden de beste delen van het wol geselecteerd en gesorteerd.
Lang Yarns Alpaca Soxx 4 draads
Lang Yarns Alpaca soxx 4-ply is een heerlijk zacht garen van 70% alpaca met 30% nylon. Daarnaast is deze sokkenwol op een zeer milieuvriendelijke manier verwerkt en in het speciale wolprogramma machine wasbaar tot 40 graden.